אנשושים.. יש לי שאלה

12ShakirA12

New member
אנשושים.. יש לי שאלה ../images/Emo13.gif

מי מכם שמע את השיר Inevitable בגרסה האנגלית
מי ששמע.. מה דעתכם
להודות על האמת.. בקושי הבנתי מילה מהשיר עד שראיתי את המילים.. אבל רואים שהיא השתדלה שם

pringles1

New member
ווווווי טוב לדעת שיש גירסה אנגלית..

לא יצא לי לשמוע אף פעםםם

pringles1

New member
חחחחח עכשיו אחרי ששמעתי....

אפשר להגיד שזה דיי זוועתי... לא מבינים כ"כ טוב וגם האנגלית פה לא מתאימה חחחח... בקיצור אין על הספרדית פה...

michalas

New member
../images/Emo2.gif יש באנגלית??

הניתוק מהפורום לא עשה לי טוב...חח יש דרך להשיג אותו בצורה חוקית? הוא נקרא inevitable גם באנגלית כן?

12ShakirA12

New member
אכן ואכן ../images/Emo13.gif

הכל אפשר להשיג בדרך חוקית.. כל מה שצריך זה לחרוש על האינטרנט
וכן, גם באנגלית השיר נקרא Inevitable
השיר נמצא כאן.. וצירפתי תמונה למיקום מדוייק
http://www.shakiramedia.com/?page=audio

michalas

New member
אוקיי

רק קודם תסיבירי לי איך אני שומעת את זה כי הם דורשים שם משתמש וסיסמה...של מה בדיוק?..

michalas

New member
בעצם הסתדרתי חחח

תמיד ידעתי שצריך לקרוא הוראות קודם....צ צ צ

michalas

New member
וואו.. ../images/Emo99.gif

אהבתי! מאוד אפילו! אוף המילים.. :( ואי אבל זה באמת מדהים! בטח כי אני לא מבינה אותו בספרדית..פשוט פתאום עכשיו הוא יותר בברור לי... ודווקא אפשר להבין את המילים גם בלי לקרוא אותם, היא לא עד כדי כך גרועה חחח..אבל באמת שומעים שהיא מתאמצת חחחח

michalas

New member
טוב, הצפתי ../images/Emo3.gif

אבל רציתי להגיד שבאותה הזדמנות הורדתי גם את you were always on my mind והיא שרה אותו ממש יפה! בד"כ קאברים כאלה הורסים את המקור..אבל היא לא

12ShakirA12

New member
../images/Emo6.gif

כל מה ששאקי תשיר.. יהיה הרבה יותר יפה מהמקור
ושל מי השיר you were always on my mind
אף פעם לא שמעתי אותו

michalas

New member
../images/Emo2.gif אני בשוק!

את באמת לא יודעת? זה אחד השירים הכי מפורסמים של אלביס פרסלי!! ואני בטוחה שכן שמעת אותו, רק את לא זוכרת.. ולא אמרתי שהיא שרה הרבה יותר יפה מהמקורי, עם כל הכבוד לשאקירה (ויש המוווווווווווווון כבוד)- זה אלביס
אי אפשר לשיר יותר יפה ממנו שיר שלו... ולגבי המילים- לא הבנתי את הכל, אבל את הרוב כן..זה לא כ"כ קשה

perrinat

New member
ואו, שמעתי מזמן...

יו, ועכשיו בא לי לשמוע את זה... וכן, בהתחלה גם אני לא כ"כ הבנתי את המילים, בזמנו היה לה מ=מ=ש מבטא!

12ShakirA12

New member
כן, היא התקדמה המון מאז.. ../images/Emo13.gif

זה היה כשהיא התחילה בלימודי אנגלית
כי המבטא שלה ממש בולט שם..

El Argentino

New member
דווקא אני לא אהבתי את הגירסה ב-

אנגלית אין כמו הגרסה בספרדית שאקירה לדעתי יותר אמיתית וכנה בספרדית וכמובן שיותר קל לה לשדר את המסר של כל שיר ושיר בשפת אימה אבל מה לעשות שהשוק הבינלאומי דורש את האנגלית! ושאקירה עושה עבודה 100% באנגלית אבל עם זאת אין על שאקירה בספרדית בכלל בכל השירים שלה לא רק ב-Inevitable אישית אני אוהב את שאקירה בספרדית אולי משום שאנגלית זה לא הצד החזק שלי... El Argentino

למעלה