אנשושים! תקוותי התנפצו :(

Mr Invisibilety

New member
אנשושים! תקוותי התנפצו :(

הלכנו להירשם לביה"ס העירוני למוסיקה בראשון לציון (קונסרבטוריון..בעע) בחנו אותי (ניגנתי כמה דברים) התרשמו ( אם לטובה או לא אני לא יודע..) ואז עברנו לפירוט; שעור של שעה בשבוע + 45 דקות תיאוריה בשבוע + השתלבות בתזמורת + כל התעדות והקונצרטים + הכנה לבגרות במוסיקה נישמע נחמד הא? אוקי אז כל החבילה הזאת עולה (כן מגיע החלק הקשה) 427 שקלים כל חודש!!!!|סהדגש||סהדגש| כן כן... גמני הופתעתי וגם ההורים שלי ולצערי "הם לא יכולים לעמוד בתשלום חודשי שכזה" גרר! אז אני לא אלמד שם :(

Milk Me

New member
איך כל כך הרבה???

שאלת אם אתה יכול נגיד רק שיעור של שעה ותאוריה או משהו בסיגנון?

Mr Invisibilety

New member
הסבר....

תראה השעה + ה45 של תיאוריה זה ה"חובה"...כאילו על זה אני משלם אם אני לומד שם אני זכאי להשתתף בתזמורת ובקונצרים והם מכינים לבגרות.. בכל מקרה אם אני לא אלך לדברים האלה זה יעלה לי 427 ש"ח... :( אולי שנה הבאה...פשוט רכשנו את הפסנתר רק לפני שבועיים שלוש הרבה תשלומים כבדים ועוד כל מיני דברים.. אתה יודע...גרר

Snow Yte

New member
ניר,

אני יכולה להגיד לך, שיחסית, זה ממש לא יקר... אני לומדת שעה בשבוע ואני משלמת למורה 160 לשיעור... וזה יוצא לחודש יותר יקר מההצעה שנתנו לך, ושם אתה עוד מקבל תיאוריה, ובונוסים אחרים... אולי זה נשמע יקר אבל סך הכל זה מחיר סביר...

פשש.

אנחנו משלמים כ-400 ש"ח בחודש (תלוי אם יש 4 שיעורים או 5) למורה פרטית. אני לא לומדת תיאוריה, אני לא מנגנת באנסמבל, יש לי שיעור של 50 דקות בשבוע ולבגרות אני לא אגיע. אם אתה רציני, אם אתה רוצה להמשיך לאקדמיה למוסיקה או משהו כזה, אם אתה רוצה לנגן בצורה מקצועית, תנסה לשכנע את ההורים שלך. תנסה לעזור להם מבחינה פיננסית. תקל עליהם מבחינת הוצאות. תראה להם שאתה רציני, שיש לך את הכישרון והלהט לנגן, שזה חשוב לך יותר ממתנות יום-הולדת. אני אישית סרבתי ללכת לקונסרבטוריון (ההורים שלי אפילו סחטו אותי בעזרת הבטחה להעביר את הפסנתר לחדר סגור כדי שאני אלך). אני אוהבת את האווירה האישית והחמה של שיעורים פרטיים אצל מורה שאני מכירה היטב. אני לא רוצה מורים שמלמדים אותי כמו רובוטים ושוכחים איך קוראים לי (זה מה ששמעתי על הקונסרבטוריון). לא הייתי להוטה על זה מכיוון שאני יודעת שאין לי את היכולות להגיע רחוק או את הרצון ללכת לאקדמיה. אבל.. תמיד עדיף אווירה של קונצרט ולא אווירה של "כמה הורים מתכנסים ומקשיבים לילדים המתוקים שמנגנים שומאן" (אני קוראת לזה "מוסיקת יער").

משהו על קונסרבטוריון

המשפט שלך "מורים שמלמדים כמו רובוטים ושוכחים איך קוראים לי" הוא פשוט לא במקום. וזה לא שאני לא מסכים איתך שיש מורים כאלה, אבל הם יכולים להיות גם מורים פרטיים וגם בבתי ספר פרטיים למוסיקה, מעבר לזה, זה פשוט עניין של מי מלמד אותך, אין קשר איפה. יש מורים טובים מאוד בקונסרבטוריונים ויש מורים פחות טובים. כך גם במגזר הפרטי. בתור מורה לפסנתר, אני מכיר כמה מורים נפלאים שמלמדים גם בקונסרבטוריון, ומכיר גם כמה מורים נוראיים, ואין קשר אם הם מלמדים בקונסרבטוריון. בסופו של עניין, רוב המורים שמלמדים בקונסרבטוריון הם גם מורים פרטיים כך שלמשפט הזה באמת שאין הרבה משמעות, וחבל לקחת "שמועות" בצורה רצינית, עדיף לבדוק דברים כאלא לעומק לפני שאומרים דברים כאלה שיכולים גם להשפיע על אנשים אחרים. אורי.

מצטערת.

שאלתי חברים שהולכים לקונסרבטוריון וזה מה שהם אמרו לי- המילים שלהם היו "הם יוציאו את כל העומק והרגש מהנגינה שלך". את זה לקחתי ללב מכיוון שזה נראה לי רציני. אנשים- אל תתיחסו למה שאמרתי בלי לבדוק בעצמכם.

dana19il

New member
מה ששמעת על קונ'....

ממש לא נכון!! שיעורי הפסנתר שאת מקבלת בקונ' הם שיעורים פרטיים בדיוק כמו השיעור פרטי שאת לוקחת. את חושבת שהמורה שלך לא מלמד עוד תלמידים??? אין שונה בין מורים בקונ' למורים פרטיים...

Daniel ROCKS

New member
מה?! זה נקרא הרבה?!

כוס עמוק אני משלמת למורה לפסנתר החדשה שלי 550 כל חודש.. זה אמור להיות הרבה???!!! וווווואאאאאאאאאאאאאיייייייייי אני עצבניתתתתתתתתתתתתתתתתתת

orky0r

New member
תלוי

תלוי מה מקבלים בתמורה לזה אני מתאמן איזה 5-7 שעות ביום אז יש סיבה להשקיע בזה :)

orky0r

New member
בואי למירק

יש לך מירק? רשמתי הודעה מקודם להסביר איך להיכנס לשם אני מחכה שם אם בא לך לדבר! :) יש שם עוד אנשים עם אותו עניין כמונו ביי

למעלה