אנשושים... יכול להיות שאני הולכת במוצ"ש הבא להופעה בתיאטרון ירושלים!!!! בתקווה גדולה מאוד!
T TEENAGER1 New member 8/11/03 #1 אנשושים... יכול להיות שאני הולכת במוצ"ש הבא להופעה בתיאטרון ירושלים!!!! בתקווה גדולה מאוד!
G Golden apple New member 8/11/03 #2 ../images/Emo60.gif איזה כיף לך../images/Emo70.gif תהנייייייייי.... ותצלמי לנו
T TEENAGER1 New member 8/11/03 #3 זה עדיין לא בטוח שאני הולכת... אבל אם כן-כמובן שאני אצלם!!! אני מאוד מאוד מקווה שאני אוכל ללכת!
T TEENAGER1 New member 10/11/03 #4 יש כרטיסים!!!!!!!!!!! אני אהיה שם במוצ"ש! ואל תדאגו-יהיו תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני קצת מיושנת (אין לי מצלמה דיגיטלית...) אז ייקח לתמונות קצת זמן לעלות לכאן........ ד"א-יש לי פלאפון חדש! והצלצול שלי הוא לאלף נמר!!!!!!!!!!!!!
יש כרטיסים!!!!!!!!!!! אני אהיה שם במוצ"ש! ואל תדאגו-יהיו תמונות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל אני קצת מיושנת (אין לי מצלמה דיגיטלית...) אז ייקח לתמונות קצת זמן לעלות לכאן........ ד"א-יש לי פלאפון חדש! והצלצול שלי הוא לאלף נמר!!!!!!!!!!!!!
T TEENAGER1 New member 11/11/03 #8 אמ, זהו ש... הכרטיסים לא בדיוק אצלי.... אני אאסוף אותם מהקופה באותו ערב. אבל אז אני יכולה לסרוק אותם אם בא לך
אמ, זהו ש... הכרטיסים לא בדיוק אצלי.... אני אאסוף אותם מהקופה באותו ערב. אבל אז אני יכולה לסרוק אותם אם בא לך
B bel55 New member 11/11/03 #10 כרטיס יש? אין לי! ואים מי ללכת מי רוצה ללכת איתי להופעה של ריטה נא לכתוב לי תודה בל
D d a n d o s h 10 New member 15/11/03 #11 אני הולכת..... להופעה בטוח!!!!!! אני יצלם ויעלה לפורום כדי שכולנו נהנה!!!!!!