../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif סיכום שבועי!../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif
היו באמת פרקים מעולים וזה הזמן לסכם אותם... ואנחנו גם אוהבים אותך!
הסיכום השבועי
: מאוריסיו מתקשה לחיות בחווה , אבל זה בא ממקום טוב ואצילי שהוא רוצה לתרום ומרגיש פרזיט , או כמו שתירגמו לנו , טפיל. זה יפה שהוא רגיש לצרכי המשפחה ולא רואה את שהותו שם כמובנת מאליה...רק היה צריך להיות קצת יותר רגיש כלפי קתרינה , ולתת לה תחושת ביטחון שהם יחד לא משנה מה. פרנסיסקה , בחוסר רגישות מוחלט כלפי בנה , זורקת לאוויר פצצה , ימים יגידו אם הפצצה היא דמה או אמיתית, , משו אומר לי שיש יותר מזה בסיפור הממזרות של המשפחה הזו... ז`נארו מגלה את גופתה של רוזה , ובסצינה קורעת לב נפרד ממנה לשלום. כמעט שהזלתי דמעה , אבל אז תפסתי את עצמי , זו רק סידרה . מה שכן נזכרתי למה אני כ"כ אוהבת את ראול קורטז(המגלם אותו) שעד עכשיו ראינו בדמותו צדדים קרירים ונוקשים ופתאום התחיל להיפתח קצת. עד שייפתח לטוני בטח ייקח קצת זמן...
מריה בצעד טקטי מחושב באה ל"ניחום אבלים" כשבעצם היא רוצה לכסות על עצמה , בעלה עושה רושם שאחרי מותו של אביה הפך את עורו ונהיה הרבה פחות רגיש חם ואוהב , ונעשה מפלצת נוקמנית.מריה מכריזה על ההריון , והורס אותי שבתקופות האלה רק רוצים בנים זכרים , שיהיה יורש! איזה אטימות.
זוז'ה מנואל המתפעל מנינה הזכיר לי סצינות של רומיאו ויוליה , רק בלי טיפוס על מרפסות. לדעתי הם הולכים להיות אחד הזוגות החזקים בסידרה , מה גם שאיתם לוקחים את הזמןוהמתח המיני באווויר כבר מס' לא מבוטל של פרקים. לדעתי משהו שלוקח יותר זמן יימשך גם יותר זמן , לא כמו קתריסיו שישר התנפלו אחד על השני , שלדעתי סופם יהיה מהיר. את סיפור הזונה הצרפתיה ואהובה מהעבר שמשתלב לנו פה לא כ"כ הבנתי ,אני מניחה שעם הזמן נגלה איך הוא מתקשר לעלילה. מה שכן מפריע לי זה ריבוי סיפורי האהבה , לעוד מישו מפריע נדמה לי...
זוז'ה מנואל סוף סוף מראה כוונות לנינה בעקיפין ומוכיח מי פה הבוס. מגונן עליה בפני הפטרון ומציל את כבודה. בסופו של דבר נינה חוזרת לפבריקה עם צוואר זקוף ושותלת את הבוס באדמה. הוא כמובן לא מסוגל להתמודד איתה , כי הוא מעריץ את הריצפה שהיא דורכת עליה.
החיים של קתריסיו בחווה הופכים מתוחים מחד ומצחיקים מצד שני. השיא הגיע בסצינת העפת הספגטי על הפריזורה של יד ברזל. אחח כמה הערכתי את קתרינה על זה. זה היה מצחיק ואחת הסצינות הכי משעשעות בסידרה. אבל בכך היא פתחה מלמחת עולם עם יד ברזל , לדעתי יהיו התפתחויות רבות בנושא. כי קתרינה לא נשארת חייבת , ויד ברזל לא יודעת עם מי היא התעסקה!
סוף
- מקווה שאהבתם... תגובות לכאן!