לגביי עניין השרירים
או כל נושא ההשפעה של מה שקורה במאטריקס על הגוף הפיסי בעולם החיצוני-האמיתי את צודקת - זה באמת מוזר..... מילא אם היו מכים אותו והוא היה נגיד מאבד הכרה או פעימות הלב שלו לא היו זהות או היו נפסקות לגמריי או משהו כזה..... אבל למה שירד לו דם מהפה?...... אולי כן השרירים מתפתחים בכל זאת....?....
אולי רק הדברים שיש להם באמת השפעה חזקה במיוחד על הנפש מקבלים גם ביטוי מוזר בעולם האמיתי (כמו העיניים או הדם מפה כתוצאה מהמכות...).... טוב, אני מניחה שבאמת עדיף להסתפק בתשובתו של אייסי - אכן לא מדובר פה באיזה לקסיקון, וכמו בכל סרט, תמיד יהיה אפשר למצוא דפקטים למיניהם בסרט או דברים אחרים שהבימאי לא חשב עליהם ..... ואולי באמת הקטע של המדבר בא לחפות על כל הניסיונות לחפש טעויות או דברים שלא כ"כ מסתדרים עם ההיגיון.....
עם כבר אז כבר עוד משהו קצת, אאמממ... לא יודעת איך לומר..... - הקטע הזה כשטריניטי אומרת-צועקת לניאו הישנון שלא ימות לה כי הוא האחד והנביאה אמרה לה שהיא תתאהב ב"אחד" ..... ואז כמובן באה הנשיקה המתבקשת והאיש קם לתחייה מחודשת - קצת קלישאה של סרטים , לא??!! זה שהיא תתאהב ב"אחד" לא אומר שהוא לא ימות.....כאילו דא טוב, שטויות.... אולי גם כן יש השפעה הפוכה מהנפש אל הגוף שבמאטריקס (שכביכול נמצא שם כמובן) לגביי תסריט - אני יודעת ש-S__A צירף לכאן בעבר 2 קבצים עם התסריט , למרות שאני לא יודעת אם הם המקוריים או שיש בהם איזשהם שינויים בעקבות הסרט.... תעשי השוואה - תחפשי ב"קבצים" שבפס האפור למעלה....
ו.... פעם השתעשתי עם איזו חשיבה שלכל אדם (או כל דבר מהלך אחר) בעולם יש איזה פוטנציאל להיות איזה חייזרון
או כל דבר אחר מסתורי שמצוי בהסוואה.... או שכן יש איזשהוא מעקב חסוי זה או אחר.... (תמיד הייתי קצת "משיגנע"....
כנראה הושפעתי יותר מדיי מדברים שראיתי בטלויזיה...) אבל זה לא ממש הפריע לי.... החלטתי לזרום עם זה... שיהיה.... !