אנשושים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

דנה^^

New member
אנשושים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

טוב הגעתי לפורום בהזמנה וכנראה שאני אשגע אתכם קצת אבל לא נורא :) נסתדר :) אמממ טוב אני מניחה שאני אמורה לכתוב משהו על עצמי? לא בא לי.. אם יש שאלות תשאלו :) חייבת ללכת גם ככה... נדבר אח"כ צ´או צ´או לכם! דנה.

IC4

New member
welcome...to the real world

פורום מוק"א (מאטריקס וקונספירציות חדשות) לא נועד רק כדי להגיד "וואי איזה כוסון ניאו" או "ארצות הברית מסתירה עדויות על בסיס 51" אלא כל מחשבה השערה משהו שפשוט את רוצה להגיד ולדבר עם מישהו על זה אבל אנשים נורמלים לא מוכנים להקשיב , את מתקבלת כאן בחום ובאהבה. טוב , אולי לא , אבל לפחות מתקבלת לכאן
זה בערך כל מה שיש לי להסביר בינתיים על הפורום הביזארי הנוכחי כמו שאומר ההילר הזקן מדיאבלו 2: STAY A WHILE AND LISTEN (וכמובן אנחנו משיבים לו בתגובה COME ON JUST HEAL ME AND SHUT UP OLD MAN)

דנה^^

New member
תמיד הוא ימצא דרך להרוס לי!! ../images/Emo123.gif

אז לפני שאני מתחילה לקרוא ולהגיב על הודעות אני ארשום הודעה משל עצמי כי יש לי שאלות אבל הכי הכי חשוב יש לי כמה תלונות אל אדון אלוהים! שונאת אותך!! שומע??? הלוואי תמות! למה אתה בכלל חושב שאתה קיים? אדיוט! ועכשיו לכל התוהים... טוב אז 15 עמודים פונט 12 של סיכומים בהיסטוריה הצטברו להם בנחת עד כה... עוד שבועיים מבחן ו..לחץ.. יש לי עוד טונה חומר להקליד! אתמול הקלדתי עוד דף וחצי ו.. טוב הסיפור הולך ככה- לפני כמה חודשים הכנסנו למחשב כונן מהמחשב הישן. הסיכומים שלי היו שמורים בו. היום הוא החליט למות. מה?! לא נראה לי... כנראה שהיום אלוהים החליט שגם לו בא למות.. חושב שאני לא אנצח אותו במשחק שלו? הוא יכול לרמות כמה שהוא רוצה אבל הוא יתרחט כשהוא יראה עם מי יש לו עסק! אז שיזהר!! טוב עכשיו בקשר לשאלות. חלא אני רוצה להמשיך להתלונן... פורים: יש משקפים, עיניים, אף.. ואוזנים?? מה זה הקיפוח הזה? אני צריכה אוזנים! עוד תלונה.. לא בעצם אין.. טוב בעצם יש אבל שכחתי מה היא אז נעבור לשאלות.. טוב היה לי דיון קצרצר עם כמה אנשים אבל יש קטע שעדיין לא הבנתי.. אם בתוך המאטריקס מישהו כל יום עובד 5 שעות על כושר ובסופו של דבר יש לו שרירים חזקים מאוד בעולם האמיתי זה לא אמור בכלל להשפיע נכון כי זו רק תמונה.. אותו דבר צריך להיות בקשר לאם הוא יחטוף מכות, אבל כשניאו חזר למאטריקס והסוכן הרביץ לו אז בעולם האמיתי ראו שירד לו דם. למה? רגע אולי בעצם כי זו כבר לא היתה תמונה? אבל בכל מקרה אם זה מושפע לפי מה שהוא מאמין בו אז בקטע עם השרירים חייבת להיות השפעה לפחות קטנטונת לא? אבל מצד שני כשהוא הגיע לעולם האמיתי בהתחלה כאבו לו העיניים כי הוא לא השתמש בהן... עוד משהו שרציתי לשאול זה אם אתם יודעים מאיפה להשיג את התסריט של המאטריקס? יש לי את התסריט המקורי אבל אני רוצה את זה של הסרט כי יש שם כמה שינויים. דבר אחרון ששמתי לב זה שתמיד כשצריך לקום בבוקר לבית ספר גם אם אני קמה ב 6:30 או ב 6:50 אני תמיד מספיקה אותו דבר ותמיד מספיקה לאוטובוס ברגע האחרון, אז בעצם זה לא משנה מתי אני אקום.. אותו דבר בקשר לשינה: אני צריכה הרבה שעוחת שינה אבל ממילא אחרי כמה זמן אני נהיית נורא עייפה אז מה זה משנה כמה אני אישן? עוד דבר שנראה לי ממש חשוד זה שלפני לא זוכרת כמה זמן דיברתי עם חברה שלי על סוכנים וכל זה.. ואז אמרתי לה שבעצם אני בכלל לא יכולה לבטוח בה כי מבחינתי היא יכולה להיות סוכנת.. ואז צלצל הפלאפון שלה. זה היה אבא שלה שאמר שהוא מגיע עוד 2 דקות. האמנם? אולי השיחה נועדה כדי להפסיק את השיחה שלנו..? עד כאן לעכשיו.... דנה.

IC4

New member
YAYCHS

כל מה שאני יכול לחשוב עליו זה שעם שרולי היתה רושמת את זה , היה לנו הרבה מאד צבע מול העיניים
דנה דנה - לא לקחת את העולם יותר מדי ברצינות, זה רק חיים
בסרט מורפיוס מציג לניו את העולם - שניהם על הכורסא ואז הוא פתאום מכניס אותו ל"מדבר" איך שהעולם בנוי. הוא מסביר לו ש"אין בידינו את כל המידע" כלומר הוא אומר לו כך נראה העולם ממה שהם יודעים ויש עוד הרבה שאינם יודעים - לדעתי זה בעצם השוואה לצופים שמנסים להכנס לסרט מטריקס ומעלים על דעתם כל מיני שאלות שבסרט לא ניתנת להם תשובה (מן הסתם זה סרט, ולא לקסיקון עולם המטריקס. מה אנחנו פה, שר הטבעות?
) ההסבר היחיד שיש לי לתת לך הוא - UR MIND MAKES IT REAL אני גם לא תפסתי את זה ממש אבל כנראה שאם את מאמינה בזה - הגוף שלך מתאים עצמו לאמונה. למשל דוגמא קלה שאני משתמש בה בשאלות כאלה לקוחה מפורום חלומות צלולים - כנראה מתקופה שאת לא היית חלק ממנו - מישהי רשמה שהיא חלמה שהיא נפלה נורא נורא חזק ומגובה ונחתה על הרגליים/ברכיים וזה כאב לה . כשהתעוררה ראתה סימנים כחולים מתחת לברכיים שלה. אז ... עד פעם באה זריקת העידוד שלי ... תזרמי עם החיים ואל תתעצבני על אוזניים
אגב אני רואה שחבל שלא היית איתנו מההתחלה , במקום לזרוק כל כך הרבה שאלות במכה
אגב בפורום מאטריקס שפעם הייתי בו היה שרשור תעלולים שכזה על דברים שעושים מהשראת המטריקס.אחד למשל סיפר שהוא שלח למישהו הודעה למחשב (לא כדרך תוכנה אלא דרך רשת מקומית בביצפר נדמה לי) כמו שניאו קיבל מול המחשב אחד אחר שלח הודעה לפייג´ר שאמרה FOLLOW THE WHITE RABBIT ואיך שהיא התקבלה שניה אחרי הוא דפק בדלת של החבר או משהו דומה. מישהו אחר ניגש במסעדה למישהו אחר והציע לבחור בין מה שהיה לו בידיים - ביד אחת מאכל בצבע כחול יד שניה אדום

RedStorm

New member
ואני אבלע 50 כדורי שינה כחולים....

מעניין מה יקרה. ולאן אני אגיע? למקום אחר אני בטוח אגיע מעניין יותר גם בטוח! ROADTRIP!! to unknown land!!

srullli

New member
ממממממ...... באמת לאן

ומה יקרה אם הם יהיו אדומים ?? איזה כייף יהיה לבדוק את זה.....
רדסטורם , אתה תהייה הקורבן של המעבדה, אני אתעלל בך ואבחן תגובות, ואח"כ נשלוף אותך מהעולם האשלייתי הזה ותשתף אותנו בחוויות !! הולך ?! סתם סתם סתם בלוף.... מה יקרה שם.....בעולם הבא....מי יתדרך אותי.......
(טוב, גלשתי קצת לסקר....ממממממ)

דנה^^

New member
תפסתי... ../images/Emo45.gif ../images/Emo3.gif

בדיוק אתמול אחרי כמה זמן שחשבתי על העניין נזכרתי במשפט ההוא- never let a human a machine´s work או משהו כזה.. אבל לפחות אצל האדם יש סימנים כשהוא עמוד למות בניגוד למכונה המטומטמת. מכל מה שאמרת נותרה עוד שאלה למה המחשב שלי כל כך איטי??? לא.. זו לא השאלה.. השאלה היא אז למה ניאו היה קרח? אני חושבת ששמעתי על משהו כזה, גם היה עוד מישהו שאמר שדברים מהחלום היו במציאות, או אנשים שחלמו שהם רצים או דברים כאלה ובבוקר הרגישו ממש עייפים והשרירים שלהם כאבו. אויי זה ממש מגניב!! איך שולחים הודעה כזו למחשב?? גם אני רוצה!!! וואיי איזה מגניב לעשות את זה לאנשים... חח! :) דרך אגב- איזה מאכל כחול יש?? לא ענית לי בקשר לתסריט? יש לי עוד שאלה,אני יודעת שזה הולך לעצבן אתכם אבל אני חייבת... אחרי הרבה זמן ששיגעו אותנו עם כל הקטע הזה של דגש קל ומתי אסור ושאומרים דברים בצורה מוזרה גיליתי משהו מוזר... המילה צרפת או צרפתית למשל הן מילים עבריות אבל ב פ´ אין דגש... לאן הוא נעלם?

srullli

New member
לגביי עניין השרירים

או כל נושא ההשפעה של מה שקורה במאטריקס על הגוף הפיסי בעולם החיצוני-האמיתי את צודקת - זה באמת מוזר..... מילא אם היו מכים אותו והוא היה נגיד מאבד הכרה או פעימות הלב שלו לא היו זהות או היו נפסקות לגמריי או משהו כזה..... אבל למה שירד לו דם מהפה?...... אולי כן השרירים מתפתחים בכל זאת....?....
אולי רק הדברים שיש להם באמת השפעה חזקה במיוחד על הנפש מקבלים גם ביטוי מוזר בעולם האמיתי (כמו העיניים או הדם מפה כתוצאה מהמכות...).... טוב, אני מניחה שבאמת עדיף להסתפק בתשובתו של אייסי - אכן לא מדובר פה באיזה לקסיקון, וכמו בכל סרט, תמיד יהיה אפשר למצוא דפקטים למיניהם בסרט או דברים אחרים שהבימאי לא חשב עליהם ..... ואולי באמת הקטע של המדבר בא לחפות על כל הניסיונות לחפש טעויות או דברים שלא כ"כ מסתדרים עם ההיגיון.....
עם כבר אז כבר עוד משהו קצת, אאמממ... לא יודעת איך לומר..... - הקטע הזה כשטריניטי אומרת-צועקת לניאו הישנון שלא ימות לה כי הוא האחד והנביאה אמרה לה שהיא תתאהב ב"אחד" ..... ואז כמובן באה הנשיקה המתבקשת והאיש קם לתחייה מחודשת - קצת קלישאה של סרטים , לא??!! זה שהיא תתאהב ב"אחד" לא אומר שהוא לא ימות.....כאילו דא טוב, שטויות.... אולי גם כן יש השפעה הפוכה מהנפש אל הגוף שבמאטריקס (שכביכול נמצא שם כמובן) לגביי תסריט - אני יודעת ש-S__A צירף לכאן בעבר 2 קבצים עם התסריט , למרות שאני לא יודעת אם הם המקוריים או שיש בהם איזשהם שינויים בעקבות הסרט.... תעשי השוואה - תחפשי ב"קבצים" שבפס האפור למעלה....
ו.... פעם השתעשתי עם איזו חשיבה שלכל אדם (או כל דבר מהלך אחר) בעולם יש איזה פוטנציאל להיות איזה חייזרון
או כל דבר אחר מסתורי שמצוי בהסוואה.... או שכן יש איזשהוא מעקב חסוי זה או אחר.... (תמיד הייתי קצת "משיגנע"....
כנראה הושפעתי יותר מדיי מדברים שראיתי בטלויזיה...) אבל זה לא ממש הפריע לי.... החלטתי לזרום עם זה... שיהיה.... !

דנה^^

New member
מעניין....

טוב אז אם כבר הזכרנו את עניין הסרט אולי זה יהיה יותר ברור בסרט\ים הבא\ים? דרך אגב אתם חושבים בכלל שהם יוכלו להיות טובים כמו הראשון? הראשון לדעתי היה ממש טוב היו בו את כל המשפטים האלה.. כל הדברים האלה שתריך לחשוב עליהם ומי שכתב את זה פשוט מדהים אבל אם הסרטים הבאים יהיו כאלה טובים זה יהיה עוד יותר מדהים.. בקשר לתסריט- הורדתי ובדקתי. במבט ראשון זה דומה לתסריט שלי יש (לא מקורי) הבדיקה היא לפי הסוף, כי במקורי אין את הקטע שניאו אומר שהוא בא להראות להם את ההתחלה וכו´. אבל אז גיליתי שזה גם לא כמו מה שלי יש בדיוק כי אצלי יש את הקטע שהילד אומר לאמא שלו שניאו עף ואז היא אומרת לו שגברים לא יכולים לעוף ואין את זה בתסריט הזה.. הממ.. עוד דבר שאני חייבת לדעת זה איך אתם מסתדרים\הסתדרתם עם המסגרת ובית ספר בפרט? אני לא.

IC4

New member
enslaved freedom

השרירים - בואו נגיד לרגע שבנאדם לא מנצל את כל התפוקה התיאורטית של השרירים שלו ובכלל של הגוף שלו נגיד אם חייל ירדוף אחריכם או משהו אחר שמאיים על חייכם אתם תרוצו בלי לשים לב בכלל במהירות שלא רצתם בחייכם. אם תרוצו יותר מדי סביר להניח שתגיעו למצב של תשישות אבל זה כבר משהו אחר וזה לומדים גם בפסיכולוגיה לכל המפקפקים באייסי והולכים שולל אחרי שרלטנים פסיכים
. בכל מקרה... תחשבו שהאדם יכול להפעיל את השרירים שלו הצורה שהוא לא יודע אפילו אבל בגלל שאינו יודע הוא גם אינו מפעילם באופן שכזה. סוכן למשל משתלט על גוף. באופן תיאורטי אפשר להרוג את הסוכן (נגיד יורים בו והוא יוצא מהגוף נכון?) אבל במכות זה בהרבהיורת קשה כי לדעתי הסוכן יודע להשתמש בגוף שהוא משתלט עליו באופן בהרבה יותר מפותח. זה כמו למשל שאנחנו משתמשים רק במספר מצומצם של אחוזים מהמוח. אותו דבר לגבי שרירים וכאלה. בואו נגיד שמה שקרה לניו זה שכשהוא יצא מהמטריקס, הוא התיחס לגוף שלו כמו שהוא רגיל מהמטריקס, ורק אחרי שהוא התמוטט וחזר להכרה הוא הרגיש את המצב החדש שבו הגוף שלו כואב וזקוק לטיפול. אוף , אנחנו מתעסקים בדברים היותר מדי טכניים שבסרט
בקשר להמשכונים - אני מצפה (לצערי) שהם לא יהיו טובים כמו הראשון, למרות שברור שחבויה בי התקווה שהם כן יהיה מעין המשך ההדרכה... אבל לא נראה לי. בקשר למסגרת - עוברים את זה אם צריך , ובכלל תמיד יש דרכים אחרות. תקראי במאמרים את המאמר המחולק לשניים בקטגוריה "סיפור אישי". אולי הוא ייתן לך צורת חשיבה חדשה
ANGEL FALLS / THE MATRIX RELOADED S__A - איך קוראים למאטריקס 2?

TomerZimmermann

New member
לא

הסוכן לא יודע איך להשתמש בגוף יותר טוב. הסוכן מתעלם מהגוף החיצוני של האדם. לסוכן אין את המגבלות שיש לאדם בגלל שאין לו גוף חיצוני.

IC4

New member
יש בזה בעיתיות

כי הרי תירה לסוכן בראש הוא ימות כלומר הסוכן עצמו לא אבל הגוף שתפס כן. לעומת מכות, גם הסוכנים וגם הFREEMINDS (המשוחררים מהמטריקס) יכולים לחטוף מכות הרבה הרבה יותר מאדם רגיל אבל עדיין כדור יהרוג אותם - בהנחה והם לא יתחמקו ממנו או יעצרו את הכדור בדרך
----------- DODGE THIS

למעלה