אנשותתתתתת פצצותתתתתתתתתתתתת שירי עבודה טובהההההה אני גאה בךךךךךךךךךךךךךךךך
L life girl New member 5/10/02 #1 אנשותתתתתת פצצותתתתתתתתתתתתת שירי עבודה טובהההההה אני גאה בךךךךךךךךךךךךךךךך
P p1nky New member 5/10/02 #2 תודה ../images/Emo8.gif גם ליעל מגיע עבודה טובה כי היא גם עוזרת וראיתי שיש לך יומולדת עוד יומיים...אז מזל טוב מראש!
תודה ../images/Emo8.gif גם ליעל מגיע עבודה טובה כי היא גם עוזרת וראיתי שיש לך יומולדת עוד יומיים...אז מזל טוב מראש!
L life girl New member 5/10/02 #4 תודה אבל רק ביום שני זה מסע השירשורים ואני מקווה שגם בפורום ווסט וגם כאן אתן תיכתבו לי שישורים איזה חמודות חולה עליכן :+)
תודה אבל רק ביום שני זה מסע השירשורים ואני מקווה שגם בפורום ווסט וגם כאן אתן תיכתבו לי שישורים איזה חמודות חולה עליכן :+)
T the bra1n New member 5/10/02 #5 בהחלט! עם הרבה תמונות של ג´יי סי ומארק (שירי תכעס אם נשים תמונות של רודי, ואני אתפוצץ אם תשימו תמוות של טומי)
בהחלט! עם הרבה תמונות של ג´יי סי ומארק (שירי תכעס אם נשים תמונות של רודי, ואני אתפוצץ אם תשימו תמוות של טומי)
P p1nky New member 5/10/02 #8 חחחחחחח למה? מה הבעיה שיהיו תמונות של רודי בשירשור יומולדת? אגב! נעלבתי שאף אחת לא שמה לי תמונות של רודי בשירשור של היומולדת שלי....
חחחחחחח למה? מה הבעיה שיהיו תמונות של רודי בשירשור יומולדת? אגב! נעלבתי שאף אחת לא שמה לי תמונות של רודי בשירשור של היומולדת שלי....