אנשותתת

ortal13

New member
אנשותתת../images/Emo23.gif

מה קורה?
נכון שאתם מתים על עדי שרון עם הפרצוף המתוק הזה המאמי הזה!!!!!!!נכון?נכון שיש לו קול מקסים?אתם יודעים עליו דברים?תשתפו את הקומונה הר-א-ש-ו-נה- שלו בתפוז:)אני עושה עליו משו עם שאלונים תמונות מטושטשות וכל מיני משחקים וכאלה...כנסו יהיה כייף החודש זה החודש שלו והוא כמעט נגמר בקרוב אתחיל עם המשחק הזה כל חודש זה על דמות אחרת והפורום שלי לא רק על דמות אחת:)
זוכרים את מולי קריצו?החמוד הדוגמן החתיך המקסים?כנסו היא גם עליו ספרו עליו מה שאתם יודעים ויהיה סבבה:)יש לכם מידע/תמונות וכ'ו לצרף?אתם יכולים זה לא בעיה...
עכשיו-עפר שכטרררררר נכון שאתם חולים על הדבר הזה?חחח"דבר" אין אין חיוך מקסים מושלם עינים מקסימות!הכל מושלם אפילו הפלוצים חח
אמיר פיי גוטמן אולי אתם לא מעריצים אותו וחושבים שהוא הומו אז בואו אני יגיד לך משו הוא לא!הוא הכי יפה הכי מקסים שיש!כל מי שחושב הוא הומו סורי אבל לך להזדיין!
אני מעריצה את אמיר מאז שהוא התחיל בכלל את הקריירה!נפגשנו והכל ואני חולה עליו!הוא חבר של המשפחה שלי ואני יודעת בגלל זה שהוא לא הומו!מי שרוצה הוכחות יש לי תמונות והכל!
רודריגו גונזלס!דוגמן,זמר,רקדן,מאהב לטיני!!!!!!חיוך?איי אין מה לדבר על החיוך שלו!הוא חמוד..תודו בזה:) גם עליו הקומונה חיחי
רן בכור-אוווווווו היפיוף של אמ"ל איזה מאמי?אה?איזה מתוק?הוא גם כזה ריגשי שנפגשנו דרך אגב נפגשתי עם כל מי שאני עושה עליו תקומונה! אז כנסו לקומונה שלי דברו עליהם שתפו אותי בידע שלכם ויהיה סבבה! תעזרו לי גם לבחור איקון מאומץ:)

נצל"ש כנסו כולם, אבל כולם!!../images/Emo168.gif

כל מי שמבקר קבוע בפורום שיעשה
, כל מי שמבקר בפורום אבל לא ממש בקביעות או שמבקר ממש מעט שיעשה
זה סופר חשוב בשביל משחק שאני עומד לעשות

למעלה