אנשות - הודעה!

DawnR

New member
אנשות - הודעה!

אני נוסעת מחר לחברים בערבה לשבוע\שבועיים... זה עוד לא ממש סגור לכמה זמן אבל אני די בטוחה שלא תהיה לי גישה לפורום. בכל מקרה - תהנו, אני יודעת שחלקכן יחזרו בינתיים לבית ספר - אז שתהיה לכן אחלה שנה. וחוצמזה - לא לריב!!! לזכור שמאט, צ'ארלי וג'יימס סה"כ בני אדם וגם הם עושים טעויות. גם בשיפוט וגם בפליטות פה מביכות. 3> שחר.

DougDoug

New member
נסיעה טובה!!!!

טוב אז שתהיה לך נסיעה טובה!!!! ותנצלי כל רגע שאת שם כדי להנות כי עוד מעט חוזרים לביצפר!!!! ולא נריב נכון? נזכור שמאט ג'יימס וצ'ארלי הם רק בני אדם... טוב אני נשמעת כאילו שאני נואמת נאום אז תשעי חיים ותצלי כל רגע כי חיים רק פעם אחת!!!
ונתגעגע אלייך מאוד מאוד ותהיה חסרה פה למרות שאני חדשה

DawnR

New member
חחח

למזלי - אני לא חוזרת לבית ספר... מה שכן, תכף גיוס
שחר.

DougDoug

New member
חחח.....

כיף לך שאת לא חוזרת ללמוד... כי לי מזה אין כוח

סתיוית

New member
אני חוזרת לביצפר - לשנה ראשונה

של בגרויות בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע תהני מותק! מתי את מתגייסת?

DawnR

New member
20.10

טוב, ההודעה האחרונה לפני שאני זזה..... אז שתהיה לכן התחלת שנה נהדרת! אל תדאגו מהבגרויות - גם זה עובר...
בבייייי

תהנייי =}

וכן גם לי מתחיל השנה בגרויות אבל זה עוד רחוק לא??? לא מאמינה איזה כיתה של הומואים נדפקתייי!!! חרא הכל היום!

blink me1

New member
רחוק<!<!!??!!? חח אל תיבני על זה...

ומשום מה הוסיפו לנו והשנה אנחנו עושים 4 בגרויות במקום 3 או 2... איזה קקה!! לי דווקא יש כיתה פסדר...מפוצצת אבל! 38 ילדים! ויש לי ת'מחנך הכי טוב בעולםםםםםםם אלוהים איך אני שמחה!

מה 4?!?

לא הבנתי ויש לי כיתה כאילו לא יודעת מבאס אותי למרות שאני עם חברה הכי טובה שלי ועוד חברה ושניי ידידים שלי טובים... אבל כל הכיתה משנה שעברה שלי לאאאא אין שם אף אחד! אוף וגם אני לא עם חבר שלי...... אז ביאוס דיי :'(

fight star

New member
תגידו תודה

לפחות אתם מכירות מישהו! אני לא מכירה אף אחד!!! שומדבר!!! כלום! אני בודדה לחלוטין... אוושש.. זה עצוב

blink me1

New member
מה את לא מכירה אנשים מהשיכבה שלך?!?

אז על זה אתם מתבכיינות? אני מכירה את כל מי שבכיתה שלי וביחסים טובים עם רובם...אבל זה ילדים מעצבניייייייםםםםםם

fight star

New member
כן...

אני לא מכירה אף אחד כי רק עברתי לראשון...חוץ מבת דודה חורגת בכיתה יב' אני לא מכירה נפש חיה... ותאמיני לי שזה מורט עצבים

fight star

New member
אווווושששש

פיספסתי אותך... טוב אז זה קצת חסר תועלת, אבל תהניייי ונשתדל לא לריב יותר מדי...חחחחחחח ביייי לאבבבבב

למעלה