אנשות ואנשים!!

FSFSFS

New member
אנשות ואנשים!!

אני לפני ה"קטע" שצריך לשנות שם בתעודת זהות, משם זכרי לשם נקבי, חשבתי על שרון, למרות שהוא יוניסקס, וגם על סהר, שגם הוא יוניסקס... מה דעתכם? בבקשה תשלפו לי שמות שיש בהם ס' או ש'...

נ ו ד ד ת

New member
חייבת לומר

שנשמע ונראה לי מאוד מוזר להגיע ל"קטע" הזה בלי שם. התלבטתי אם לכתוב זאת או לא והחלטתי - שכן. בהצלחה. אגב, שרון הוא שם מאוד יפה (בעיני)

ליטל ו

New member
בעיני לא

אני מכירה על עצמי, לפחות, את השלב שאני יודעת שצריך שינוי, או משהו חדש וכו' - אני יכולה אפילו להרגיש אותו, הרבה פעמים, מה ה"וייב" שלו, כל מני כאלה, אבל לא מה הדבר עצמו. למשל - איזה מן שם אני רוצה, ולא מה השם עצמו (גוד, אני עדיין לא סגורה על שם לדמות שאני עובדת עליה... המון זמן. אני מחפשת שם כבר אולי חצי שנה. בסוף לדעתי אני אתפשר על משהו לא לחלוטין מתאים - שהרי שמות ממילא לרוב לא באמת מתאימים). יכול אפילו להיות מצב שאני מרגישה שמשהו נכון לי בנקודה מסויימת ולא מוצאת אותו - והנקודה עוברת וזה כבר יכול להיות לי לא מתאים, בלי שמצאתי את הדבר. קורה.

Marllboro

New member
סהר!! שם ממש ממש מדהים!

ובאמת מוזר שאת בשלב שעוד לא החלטת על שם...

FSFSFS

New member
חשבתי על שיר, שירי, שירה, סהר...

אבל הפייבוריטים שלי הם סהר ושרון.. אולי יש עוד עיצות?

s h i r r

New member
אני מציעה

שתבדקי גם מה מתאים לך מבחינה נומרולוגית. אם לא ללכת לנומרולוג, לפחות לבדוק לפי המספר בנט או משהו, ולראות אם זה מתחבר אליך ואישיות שלך. שחר גם יוניסקס יפה לדעתי...

ליטל ו

New member
וגם

סיוון, סשה, ספיר, שרי (בצליל ש או ס), שרַי, שרה, סאלי, שון (כן, יש נשים שקוראים להן שון), שין, כל מני כמו סימונה וסימה (את סימונה אני דווקא אוהב), שונה, שמחה, סונייה, סופי, סופיה, סמנתה, בס...

DrSnoop

New member
אני מאוד אוהבת

שילי (קוראים את זה שיילי) ואחד השמות האהובים עלי זה סופיה. בעיני זה שם ממש נסיכותי...

FSFSFS

New member
אוי מגניב..!

שחר חביב, אבל יש לי בת דודה בשם הזה... סופי, סופיה וסוניה זה לועזי מדי... מה שעתכם על סי? (שבאנגלית ייכתב SEA)?

למעלה