אנשות !! למה מת פה
ר רחלי בת מקלאוד New member 27/9/06 #2 כי זה שידורים חוזרים.... בפעם המאתיים ויש אנשים שלא רואים אני בעד לראות אותם כי זה כיף להזכר בבקי וקלייר בואו ננסה כולנו לעורר את הפורום
כי זה שידורים חוזרים.... בפעם המאתיים ויש אנשים שלא רואים אני בעד לראות אותם כי זה כיף להזכר בבקי וקלייר בואו ננסה כולנו לעורר את הפורום
מ מורי לנצח New member 28/9/06 #3 אז מה אם לא רואים אני גם לא רואה אבל זה לאומר שצריך להפסיק להכנס לפה.. כי אם נפסיק להכנס לא יהיה לנו לאן להכנס שתתחיל העונה החדשה וכן נרצה לדבר..
אז מה אם לא רואים אני גם לא רואה אבל זה לאומר שצריך להפסיק להכנס לפה.. כי אם נפסיק להכנס לא יהיה לנו לאן להכנס שתתחיל העונה החדשה וכן נרצה לדבר..
ר רחלי בת מקלאוד New member 28/9/06 #4 אני לא אמרתי שבגלל שלא רואים... לא צריך להכנס אלא יש כאלה שזה מה שהם אולי עושים ניסיתי בסך הכל למצוא להם סיבה צריך לדעתי להחיות את הפורום לא לנטוש אותו
אני לא אמרתי שבגלל שלא רואים... לא צריך להכנס אלא יש כאלה שזה מה שהם אולי עושים ניסיתי בסך הכל למצוא להם סיבה צריך לדעתי להחיות את הפורום לא לנטוש אותו
N Nira 222 New member 29/9/06 #6 מצטערת, אבל הרגתן אותי ../images/Emo6.gif 'מתווכחות' על אותה מטרה... וד"א אני כל יום נכנסת, לפעמים אין לי מה לומר או מבאס שאף אחד לא כאן או גם ליזום ורק 1-2 קבועים עונים.. באיזשהו שלב זה מייאש.. בכ"א אני כאן. (קצת נסתרת, אבל כאן)
מצטערת, אבל הרגתן אותי ../images/Emo6.gif 'מתווכחות' על אותה מטרה... וד"א אני כל יום נכנסת, לפעמים אין לי מה לומר או מבאס שאף אחד לא כאן או גם ליזום ורק 1-2 קבועים עונים.. באיזשהו שלב זה מייאש.. בכ"א אני כאן. (קצת נסתרת, אבל כאן)