אנשיייייייייייייייייייייייים!!!!!!!!!!!!

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifמ אם זה בקשר לשיר-

אז הוא מעולה לדעתי! אני בעד לשיר אותו במפגש

Simple Dani

New member
../images/Emo181.gifהכתבה? D:

איזנ ענק זה! רשום על המפגש הקודם שלכן ועל הסרטון!@#@!$

dorkiflitz

New member
../images/Emo207.gifהצעה לפינה חדשה..

אני לא חושבת שהיא עוד הוזכרה כאן.. אז.. הפינה היא מין תחרות כזאת בין קטגוריית תמונות(נגיד תמונות מהופעות), וכל אחד שם את התמונה שהוא בוחר. מי שפתח את השרשור מחליט איזה תמונה היא הכי יפה ומי שזכה עם התמונה הכי יפה יפתח את השרשור פעם הבאה.. מה אתם אומרים

tissue

New member
../images/Emo207.gifרעיון לעוד פינה

אפשר שכל שבוע נסכם את מה שעברנו השבוע, מה שעבר על טוקיו הוטל וכד'.. אם אתם אוהבים את הרעיון, אני יכולה לקבל את הפינה? (ואם מישהו רוצה לקבל את הפינה "ט"ה - חדשות עידכונים ותמונות" במקומי - שישלח לי מסר)

3has3

New member
סיכום שבועי

וכן, הייתה עם זה בעיה.. סיבוך נוראי בגללי XDD ותיכננתי לפתוח היום XDD בכל מקרה, מוזמנת לפתוח
*הגבתי לך P: אני תנין XDD *

tissue

New member
XDDDDDDDD

אני לא מתכוונת לזה ששואלים איך עבר עליכם השבוע? דבר טוב שקרה? דבר רע שקרה? וכאלה... אני מתכוונת כאילו לסכם יום יום במהלך השבוע מה קרה בפורום באותו יום, עידכונים על טוקיו הוטל לאותו יום וכד'... הבנת? XDDDD
*הגבתי לך P: אני קרנף XDD *

tissue

New member
לא .. XDD

זה שאני (אם ירצו את הפינה - ויסכימו שאני אעשה אותה
) אכתוב כל יום שבת הודעה אחת מרוכזת ואז אני כותבת בהודעה: (זאת דוגמה) יום ראשון הצטרף אלינו ילד בשם בלה בלה בלה - ברוך הבא *קישור להודעה* שיחקנו בדובב את התמונה *קישור להודעה* ט"ה עלו מקום אחד במצעד של MTV היטס *קישור להודעה* יום שני שירשור שאלות ותשובות בפורום *קישור להודעה* בלה בלה הצטרפה אלינו לפורום - ברוכה הבאה *קישור להודעה* שחף תופס פיקוד על הפורום *קישור להודעה* ט"ה התחברו למייספייס *קשור להודעה* הבנת? XDDD

3has3

New member
../images/Emo69.gif הווו אז זה סוג של סיכום שבועי ../images/Emo3.gif

של כל מה שקרה לטוקיו ובפורום DD: שיהיה לך בהצלחה עם זה XDDD

3has3

New member
../images/Emo69.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

למעלה