אנשיייייייייייייייייייייים!!!!!!

אנשיייייייייייייייייייייים!!!!!!

חזרתי לי הרגע מהסמינר.... שדרך אגב שינו אותו לטבריה... אז הנה כבר דברים מאוד מאוד כפיים שהיו ליייי (וגם לא כ"כ כפיים) נסענו לטבריה ואז הגענו לאחסניה שלנו (חרא אחסניה אבל היו שם מזגנים ולא היו שם עוד אנשים חוץ מהשבט שלי כך שהיינו יכולים להרעיש כל הזמן אה ו..היה להם ערוץ 5+ או שאני טועה וזה היה במקום אחר שהתלהבתי...טוב לא משנה..) בכל מקרה הגענו לאחסניה ועברנו פעולה כולם ואז הלכנו לחדרים להתקלח שמצים וכו´ ואחרי ארוחת הערב לקחו אותנו לספינת דיסקו!! (עכשיו אתם אומרים בטח אומרים ואי איזה כיף ספינת דיסקו טוב אז אולי בשבילכם אבל אני בתור ילדה שיש לה טראומה מסירות ופוחדת פחד מוות לשוט בספינות תאמינו לי זה לא היה כיף!) אחרי זה חזרנו לאחסניה והלכנו במזדרון מלחמת כריות (נראה לי שנהיה לי זעזוע מוח) ואז שביעים אחד עשה לי כפיתה מרובעת על היד ועוד חמשוש ושמינים לקחו אותי בידים וברגלים וגררו אותי לחדר שלהם... ואז עוד איזה שמיניסט תפס אותי ועשה עליי גשם בזמן שכל השמיניסטים מנסים לקשור לי את הידיים למיטה ואתה הרגליים עם סדינים למעקה של המיטה ובנתיים הגדוד "היקר" שלי עמד מסביבם והסתכל אבל אז הצלחתי לצאת מהכפיתה שקשרו לי ביד ואז כל החמשושים עלו על השמיניסטים הלכנו מכות ובסוף ניצחנו ודניאל (אגב, זאת אני...) ניצלה ממות! איזה עלבון לשמיניסטים... להפסיד בקרב נגד חמשושיות!!!!חיחיחי טוב ואז עשינו עוד כמה דברים שיחקתי גם עם הראשגדיות כמה חמשושיות ושישיסטיות את המשחק טאבו (אם אתם לא מכירים המשחק הולך ככה: יושבים במעגל ומתחלקים לשתי קבוצות (1,2,1,2) וכך גם יושבים ואז יש לך קלף ובו רשום מילה כלשהי שאותה אתה צריך להסביר לחברי הקבוצה שלך אבל...יש גם למטה מילים שאסור לך להשתמש בהם למשל אם המילה שלי היא שרוך אז הם אומרים לי שאסור להשתמש במילים נעל רגל קשירה חוט וכו´) אז זה מאזה כיף שיחקנו את זה שעתיים והיה לי נחמד מאוד בלילה רק חבל שישנתי רק שעתיים... בכל מקרה בבוקר ישבנו על המבנים וכל מיני דברים שקשורים למחנ"ק אה אגב, שינינו את הנושא שלנו לנושא: אימפריות!!! נושא נחמד דווקא אבל אנחנו (צוות מחסן ) עוד לא מצא איזה צורת מבנה אנחנו נבנה... ואחרי הארוחת בוקר הלכנו ללונה גל ושמה בילנו כללל אחר הצהורים ואז חזרנו הביתה ואני שמתי מזה נפילה נכון העצם הזאת שמתחת לברך?? אז החלקתי במדרגות ודפקתי את העצם במדרכה (אגב זה עד עכשיו כואב...) טוב אבל זה לא מנע ממני להמשיך לעלות למתקנים בקיצקץ היה לי מאודדדדדדדדדד כיף! ונורא נהנתי למרות כל הסבל ואם אתם שואלים מאיפה הכסף לכל המקומות שהיינו בהם....?! אז המתנ"ס של גבעת זאב מימן לנו כמעט את כל הטיול... אנחנו שילמנו רק 60 ש"ח.... אז סבמבה לנו! מקווה שיבשתי אותכם מספיק!

../images/Emo13.gif איזה סמינר שווה!

איזה סמינר שווה היה לכם... ניראה לי שרק נהנתם ולא עבדתם ביכלל...
ואת עוד מדברת על שבטים מליאנים עשירים (ההבטחה של "פירחוש") תיסתכלו לאיזה סמינר הוציאו אתכם!!! ישנים לי באכסניה, (שזה אגב עם "כ") ממתי צופים ישנים באכסניות??? צופים ישנים על חול... מקסימום ריצפה... יוצאים לספינת דיסקו... והדובדבן שבקצפת לונה גל! ווואו... אתם עשירים בטירוף...! (אפילו מונוסון שזה השבט הכי מליאן בעולם לא ניראה לי נסע אף פעם ללונה גל...) ומה שאני לא מבינה איך כל זה ב-60 ש"ח... אותנו ליום בחוף הבונים בלי שום דבר מסביב הוצאיו ב-100 ש"ח... תנסי לארגן לי את הטלפון של המתנ"ס הזה...
וואו... יצאה לי הודעה מה זה מגעילה... חמישים שורות רק על כסף... אז עזבו אל תיתייחסו לזה יותר מידי... זה סתם... העיקר שנהנתם בסמינר הזה...
ושבחרתם נושא כ"כ מקורי... (ממש! זה בדיוק הנושא שהיה לנו בשנה שעברה!) אז זהו... נועה.

נראה לך אנחנו שבט עשיר???

אנחנו נמצאים כרגע בקרוון מסכן ואם המצב הביטחוני היה מאפשר לנו להעביר ולעבור שם פעולות אז גם לא היו בונים לנו שבט חדש... המתנ"ס רוצה שיהיו הרבה אנשים בשכונה שלנו מגבעת זאב וחוצמזה שאנחנו תמיד מתנדבים ועוזרים להם (כמובן שיוצא לנו מזה משהו.. אנחנו מפרסמים את השבט) למשל בל"ג בעומר אז עזרנו למתנס להקים תחנות עשינו תה ופיתות ועוד כל מיני דברים... וגם בטקסים וכאלה תמיד אנחנו עוזרים להם... אז קיבלנו תקציב ממש ממש גדול, הם בעצם אלה שארגנו לנו את כל הסמינר הזה כתודה... אבל צוות המרכזים שלנו לקחו את כל הקרדית...(איך שרושמים את זה) והנושא שלנו לא מקורי אבל הוא יפה אגב, איזה בינינים עשיתם?? (שאני אוכל להציע אותם...)

Meijen Shaggy

New member
מקווה שנהנית! ../images/Emo13.gif../images/Emo15.gif

אצלנו, לעומת זאת, התקופה היא לא ממש תקופה שמחה.
רועי דרור, בן 19, שהיה שנה שעברה מרכז השבט, לפני שנתיים היה רשג"ד ד´, לפני שלוש שנים הדריך חוץ מטעם השבט, אחיהן של מדריכת חוץ מטעם השבט וחניכה בשבט בגדוד ו´, בנם של זוג הורים תורם ופעיל בשבט, נפל ביום שלישי בעת שירותו הצבאי.
אז כפי שאתם מתארים לעצמכם, האווירה פה לא בדיוק עליזה..

למעלה