אנשייייייייייייייים

אנשייייייייייייייים

אני נוסעת עכשיו למספרה להרצליה (של קוקו למי שמכיר) כי בא לי להתלבש על איזו תספורת פצצתית חדשה!!! הסתפרתי לפני כמה זמן, בערך המרץ ועשיתי כזה פוני אלכסוני על הצד, גוונים, וקצת קצוות, אבל עכשיו גדל לי השיער וזה כבר לא כל כך מסודר יפה....למישהו יש המלצות לתיסרוקת חדשה?? או מה שאני יחדש לעצמי את התסרוקת הישנה??... בבקשההההההה אני חייבת תגובות מהרררררררר כי אני נוסעת עוד מעט.... ואתם יכולים לנצל אחרי זה את השירשור ל

i l0ve u

New member
כן גבירתי תודה על האישור...

חיחי סתם עזבו המבין יבין... אממ אם התסרוקת הקודמת הייתה יפה ואהבת אותה לדעתי את יכולה לחדש אותה...אבל אולי אם בא לך לשנות תעשי משו קייצי יותר תצבעי בצבעים קייציים יותר ותספורת קצרה יותר אני ממליצה לך על מדורג עד אממ הכתפיים ועם פוני לצד כמו שאמרת זה פצצה!

תודה../images/Emo24.gif חיחי

למרות שאני קוראת את זה עכשיו אחרי שכבר חזרתי! וואיייייייי זה יצא סופני!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הוא סיפר אותי יותר קצר, ועשה לי דוונים חדשים בצבע דבש כזה, ותספורת קצת מדורגת קופצנית כזאת, וייבש לי את השיער שמאחורה זה כזה כל הקצוות כלפי חוץ והפוני האלכסוני וכל הקטע מקדימה כלפי פנים! והוא הביא לי כזה סיליקון שאני שמה אחרי המקלחת כדי שהשיער התייבש לי יפה! יואוווווווו אני מזה מזה מזה מרוצה!!!!!!!!!!!!!!!!

גוונים, אהה וקניתי סנדלי כפכף

מדהימות!! עם קצת פלטפורמה בצבעים של אדום ולבן, משהו סוףףף

O Boy

New member
תתחדשי ../images/Emo8.gif

אני שמח שאת מרוצה, נשמע יפה

תתחדשי!

אין דבר יותר כיף מתספורת חדשה ובמיוחד אם היא פצצה! דרך אגב......כמה עלתה התספרות? תספורת לבנות זה פול כסף....שלא נדבר על צבע.......הביקור הכי יקר אצלי אצל ספר עלה 200 שקל

i l0ve u

New member
תמונה../images/Emo70.gifתמונה../images/Emo70.gifתמונה../images/Emo70.gif

הקהל דורש את חייבת חחח

i l0ve u

New member
אתה מדבר?

אתו דבר לגבייך חיחיחי...
סתם היא סיפרה על התספורת וזה נורא מעניין אותי לראות איך זה נראה...

חחח...אין יל מצלמה דיגיטלית...

וגם לא סורק, אהל אני מאוד אשתדל לסרוק תמונה שלי מחברה או מישהו ואני ישים בפורום!

מאיה1983

New member
וואו גם אני תיכננתי לעשות פוני

שהולך לצד. אבל לא היה לי כסף... מתה לעשות. זה פצצה וזה אין ביותרררר!!!

כן, וזה ממש סופני!!!!!!!!!!!

ואם תחפשי טוב תוכלי למצוא מסםרות זולות יחסית, יש גם ספרים מעולים שלא לוקחים הרבה כסף, תחפשי...

מהההההההה../images/Emo35.gif../images/Emo2.gif

לפי דעתי זה ממש אאוט.. כבר שנה שלמה אני רואה בנות הולכות ככה...

i l0ve u

New member
טל אף אחד לא שאל לדעתך!!!

חיחיחי סתםם
לא עכשיו רציני אולי תיתן מחמאב במקום לבאס?חחח דרך אגב המצלמה עובדת ואני ואורו'ש צילמנו קליפים חחחחח

../images/Emo99.gifאני מהת על פוני צד

ואני לא עושה את הפוני הזה כדי שאנשים יגידו לי שזה אין או אאוט, אני עושה את זה בשבילי!! וברו'ש (זה השם שלך לא?!) תקני אותי.... שימו ת'קליפים

למעלה