אנשייייייים

אנשייייייים

חזרתי מניצניייייייים היה מאגניב בצורה שלא תאמן אביב גפן נתן הופעה פצצה!!! בזריחה בחוף הכי מדהים בארץ הגעתי לגן עדן? מישו חוץ ממני היה שם?? טיטי (עייפה) שחף

yellow cheese

New member
אורית יקירתי!!

אני שמחה שנהנת! לצערי לא הלכתי בגלל סיבות שלא תלויות בי... ספרי לי קצת על עצמך.. בת כמה?! מאיפה?!!! מה התחביבים שלך?! שתפי אותי בחוויות מניצנים! שלך, שירלי-מנהלת הפורום!

לספר על עצמי... הממ..

בעיקרון אני חולת נפש ששונאת ששואלים בת כמה אני אבל אני אחרוג ממנהגי ואומר אני בת 13 מר"ג (עיר הצפונבונים) חולה על רוק ישראלי מוזיקה היא חיי מנגנת בגיטרה וסקסופון אממ... זהו בעיקרון אני לא כל כך מעניינת עוד שאלות? אני כאן! טיטי (it most be love love love) שחף

Yael Floyd

New member
אורית אני מקנאה בך כל-כך!!!!

שנים, אבל שנים אני מנסה להשיג את הקלטת הזאת!!!

Yael Floyd

New member
אורית אני מקנאה בך כל-כך!!!!

שנים, אבל שנים אני מנסה להשיג את הקלטת הזאת!!! ואביב היה מלללללללךךך!!! ואני גם מקנאה במי שלקח את החולצה של אביב שהוא זרק לקהל!! בטח היא לא נשארה שלמה... .ב יש לך אייסיקיו? המספר שלי 127377966 את נשמעת ממש אחלה, אם תרצי לדבר!

וואו היה מאגניב

קודם כל החוף משגע הים נקי!!! זה כבר עושה חשק הופיעו המוווון להקות בהתחלה להקות קטנות הכוכב הלבן ראלי צ´ופר ועוד כמה שבנו את החשק להתפרע אח"כ אינפקציה שיחררו את הלחץ (היו שם כל כך הרבה פוגואים) הלהקות האיכותיות יותר היו פצצה אז בשעה 1:30 בלילה בא ברי סחרוף לבמה (אז היה זמן לשתות צ´אי) ובארבע בא המלך היחיד הגדול מכולם אביב גפן!!!! ודפק הופעה מצויינת הוא אירח את ברי סחרוף ומיכה שיטרית ניגן נוסטלגיות ושירים חדשים ההופעה הייתה מצויינת עד כדי כך שאמא שלו הייתה בקהל וצילמה (ברצינות!) כל כך נהנתי שם... חוויה שלא תאמן ולמרות שלא הייתה שם ממש שמירה לא היה שום פיגוע אז שנה הבאה ב"ה תגיעו לניצנים ושלוש מילים לתיאור האירוע איכותי איכותי איכותי

RBRB

New member
נשמע מעניין

איזה באסה שפיספסתי!!!!!!

peace and love

New member
אביב גפן באמת היה ענק

גם אני הייתי בניצנים ואני חייבת לציין שברי ביאס בצורה רצינית... פעם הוא היה נותן הופעות יותר מגניבות... אבל העיקר שאביב היה שם ונתן הופעה מעולה... כל השירים שהוא עשה היו השירים הכי יפים שלו! במיוחד מלאך וסוף העולם עם ברי סחרוף. בכלל האווירה הייתה מדהימה וניצנים זה הוף- בה´ הידיעה!

למעלה