אנשיייייםםםם

אנשיייייםםםם ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo168.gif

בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה , יש מישהו שבא להופעה של מוניקה בבארבי בת"א ביום שישי?!?!?!?! בבקשה תבואו כי אני רוצה לנסוע, וכבר דיברתי עם אחי שייקח אותי והכל! בבקשה תבואו איתי, כדי שלא יהיו לי בעיות אחר כך עם אחי!!! פלללייזזז תגידו לי שמישהו מכם בא?

רותמיקה

New member
אני הולכת למצעד גאווה../images/Emo34.gif../images/Emo29.gif

יש שם הופעות של חמסה
דנה ברגר8-[ וירמי קפלן
מישהו בא למצעד
? אולי נפגש?

בשעה 10!!! ../images/Emo168.gif

מחיר כניסה 70 שקל ואפשר להדפיס קופון הנחה באתר של בארבי!! בבקשה בבקשה בואו איתי!! כי אני מזה לא מכיר שם אף אחד ואני בספק אם אחי ייתן לי ללכת לשם לבד!! אז דניאל, וכל מי שמתחננן לבוא, בבקשה כנסו אליי לאיי סי קיו ונחליף פלאפונים?! פללללללללללייייייייזזזזזזזזזזזזזזזזז

בואר

New member
חכם!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

מה האתר של הבארבי? ואם אתה רוצה שידברו איתך באייסיקיו-למה אתה לא מחובר?

בואר

New member
ממ...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אם אתה רוצה לפגוש אותי (למה שתרצה לעשות כזה דבר?) אז תגיד לי מתי זה ואני אולי אבוא...

אני חייבת אני חייבת אני חייבת../images/Emo163.gif

סוף סוף קיבלתי כסףףףףףףףףףףףףףףףףף ואייייי עבדתי קשה ואני רוצה לבזבז כי מגיע לי (זכותי!!,ורק שתידעו שילדים קטנים זה מציק) "אני שונא דרדסים" אווווווףףףףף בקיצור אני חייבת לדעת פרטים כי אולי גם אני אסע להופעה (הזדמנות של פעם בחיים) אתם מוכנים להגיד לי מתי זה??.זאת אומרת שעה והכל...?

../images/Emo23.gifגמני מתכננת לבוא עם חברה

ואני בספק מטורף שיסכימו לי (ולמה שיסכימו לי, עכשיו כשהנושא עלה לאוויר..) יעני יש לי כסף, אבל (לצערי
) יש לי הורים..רררר... אם ההורים של חברה שלי יוכלו להסיע ולהחזיר אני באה....

למעלה