אנשייייים אני משתגעעעעעעעעעעעת

אנשייייים אני משתגעעעעעעעעעעעת

לא יודעת שימו את זה איפה שתצו באוף בלא אוף ליודעת! ני חייבת עצות בהצלחות משו!!!!!!!! הכרתי ביום שישי מישו דרך חברה שלי ושיחקנו אמת או חובה כזה.. וזה היה עם צרפתיות אז הגעתי אליו ואמרו לי לנשק אותו צרפתית סבבה וכל הערב הוא הגן עלי כי איזה מישו היה חרמן יותר מדי ו...עזבו פרטים והוא הגן עלי המותק הזה וממש התקרבנו חיבוקים נישוקים והיה קטע ממש שאהבתי שהור ישב מדרגה מעלי והוא כזה בא וחיבר אותי מאוחרה ונתן לי נשיקה ואמר לי אני מת עליך ילדונת הרגשתי ככלך...קשה לתאר כללכך מאושרת מהחיים. ולא הפסקתי לחלום עליו ולחשוב עליו עד כדי כך שלא ישנתי בלילה ואתמול הייתי עם חברה שלי ודיברנו והיא אמרה לי שהיא גם נדלקה עליו ואמרתי לה שגם אני ואמרנו שזה לא יתן לחברות בננו להתשנות אם יבחר בה סבבה אם בי סבבה אבל אני לא מתכככככונת לוותר! וקבענו אני הילד ההוא החברה שלי ועוד 3 בנים שנצא לאיזה מסיבה ביום שלישי ואני כלכך מתרגשת אין לכם מושג כל הזמן יש לי פרפרים בבטן!!! ני מתגכעגעת אליו פליזזזז תחזיקו לי אצבעות ותאחלו לי בהצלחה

אההההההההההההההההההההההה

תצא לי מהראש! תצא בחוץ!!!!!!!!! אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה הההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה ההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אהאהאאהאהאההאאהאאהאהאהאהאאהאאאאאאאאאאאאאאא החוצה!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!1

סימסית

New member
אחות שלי...

המון בהצלחה,דבר שני זה אמור ליהיות ב אוף חופשי,לא משנה זו ההתרגשות שלך,דבר שלישי אני לא זוכרת לילה שישנת בו.....אם זכור לי טוב אני מצלצלת אלייך באיזה 13:00 ולפעמים אחרי ואת:"הערת אותי!!!!" חחח...בהצלחה מיי דיר!

מה שהיה אתמול../images/Emo4.gif

עוד יותר התבלבלתי. באנו וראיתי אותו הלב שלי קפץ מהמקום! והוא ראה את חברה שלי ולא אמר שלום עד שהוא קרא לנו ובאנו ולא נירא לי שהוא ראה אותי כי לא אמר שלום.. ואז אחרי איזה חצי שעה הלכנו שוב אליו וכזה אמרתי שלום גם לך.. אז הוא אמר שלום שלום וכזה נתן לי כמו חיבוק כזה... אבל בקושי התיחס אלי.. ואז שמעתי מידיד שלי שמכיר אותו טוב ושלא ישקר לי שהוא אמר שהוא אוהב אותי ורוצה להיות חבר שלי... אני לא יודעת מה הוא מרגיש כלפי אני רק יודעת שמה שהיה ביום שישי עשה לו משו בלב! אני בטוחה בזה!

איתי 16

New member
שירלי בובה כנסי!

תדעי לך! שאם הוא אינו מתייחס אין זו סיבה לאכזבה ואני יסביר לך אני מהצד של גבר כשאני מאוהב במישהי אני משתדל כמה שפחות שהיא לא תדע והסיבה... שלא אתפס כחנון כזה אבל בסתר ליבי אני מת עליה... עוד דבר היא יודעת שאני מת עליה אבל היא ביישנית כמוני וגם אני ביישן רצח מה שנותן לאהבה הזו לא לצאת אל הפועל כלל עצתי היא לך לגשת אל הבחור ולספר לו מה את מרגישה כלפיו אגב זה יתן לקשר כזה הרבה יותר כשהאשה מתחילה כי הבחור יידע שאת באמת אוהבת אותו ולא שהוא מחזר סתם מבינה? אז תלכי לספר לו! אגב שלחי לי מסר פרטי על מה שאת חושבת כי יש לי עצה בשבילך

איתי 16

New member
שלום אחי אוהד מכבי

כל הכבוד לך! אבל אינני יודע אם זה יהיה לתמיד הליגה מתחזקת ... שונא את הפועל איכס ! מעריץ את ביתר!--היא של אייל גולן שלי אוהב את אשדוד -- העיר שלי ושרוף מכבי הסטיגמה שלי!

../images/Emo51.gif../images/Emo9.gifאני יזדקק להצלחה הזאת

חחחח סימסית מה אני יעשה שאת מתקשרת ב 1 בצהריים אני בשבילי זה עוד לילה! יום נהדר שיהיה לכם ד"ש לבנות דודות סימסית

למה אני צריכה להתאהב למה??

זה רק גורם לי להיפגע ולהלך כמו זומבי שבוע שלם!

° M A Z I °

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo26.gif......................

פאתטי למדיי

סימסית

New member
שירלי...

תתידדי איתו,תרשימי אותו,תיהי עדינה(עבודה קשה בשבילך האאא...?)וזה..ותוך כמה זמן הוא יתחמם... בהצלחה אחות שלי!

למעלה