אנשייייים חזרתי! המחשב שלי היה בתיקון לשבועיים...והתגעגעתי
C cutey New member 1/7/03 #1 אנשייייים../images/Emo66.gif חזרתי! המחשב שלי היה בתיקון לשבועיים...והתגעגעתי
C cutey New member 2/7/03 #3 ../images/Emo9.gif אמ..הרבה,הייתי בירושלים ומעלה אדומים-אצל ידיד ו...היה מזה קשה בלי המחשב!!! אבל בסך הכל אני מזה נהנית בקיץ! אני רואה פה מלא אנשים חדשים-יפה...השתדרגנו
../images/Emo9.gif אמ..הרבה,הייתי בירושלים ומעלה אדומים-אצל ידיד ו...היה מזה קשה בלי המחשב!!! אבל בסך הכל אני מזה נהנית בקיץ! אני רואה פה מלא אנשים חדשים-יפה...השתדרגנו
מ מאיה1983 New member 2/7/03 #10 היית בירושלים? למה לא קפצת לבקר? שמחה שחזרת.... מקווה שהמחשב שלך טוב מתמיד....
C cutey New member 2/7/03 #12 כן..../images/Emo11.gif הייתי קצת בירושלים ולרוב במעלה אדומים..גם הלכתי לחוצות העיר במוצ"ש.
ש שחרחר מתוק New member 2/7/03 #8 אייל../images/Emo35.gif מה אתה עושה פה../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif אתה תמיד כותב פה פעם ראשונה שאני רואה הודעה שלך פה..
אייל../images/Emo35.gif מה אתה עושה פה../images/Emo35.gif../images/Emo13.gif אתה תמיד כותב פה פעם ראשונה שאני רואה הודעה שלך פה..
E eyal-m New member 2/7/03 #11 כמוךךךך:]]]גם אני כותב פה לפעמים לא ידעתי שאתה פה)))))))) זה פורום סוףףףף לאנשים שאוהבים בגדים בעיקר
ש שחרחר מתוק New member 3/7/03 #14 אני לא כותב פה לפעמים../images/Emo13.gif חחח אתה לא רואה שכל דפי הפורום מוצפים בניק ניים שלי
M MaGiC sWeEt gIrL New member 2/7/03 #9 welcom back../images/Emo24.gif למרות שאני חדשה ולא מכירה אותך! אני ליאור בת 13 וחצי משוהם, מי את?