אנשייייים

cutey

New member
אנשייייים

היי..שמעו, ב10.8 אני הולכת למסיבה של קוקה קולה בחוף ניצנים.ואין לי מושג מה ללבוש! אני לא יודעת אם זה מסיבת חוף( על החוף) יכול להיות שזה על מרצפות אולי-לא יודעת..קיצר,אם זה מסיבת חוף אי אפשר ללבוש ג'ינס. חשבתי אולי מיני,או ג'ינס קצר- מה אתם חושבים? ויש לי גם מכנסי חיתול,ואני לא ממש חושבת שזה יהיה נוח,כי יכולים לדרוך על זה או שזה יכול להיפתח.
וד"א-מה זה חולצת סבא?

SHOGER HTE BABE

New member
אמממממממממ

היוווווום הולך מיני או מכנסי חיתול, ת'אמת מכנסי חיתול נמצאים פשוט בכל מקום!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה דווקא מאוד נוח לדעתי...
וזה לא יפתח אם תקשרי טוב טוב...
אממאמאמאמממ לגבי המיני, בכלל דבר לוהט לנועזווות וכו'... דעתי או מכנסי חיתול או מיני... לא כדאי לך מכנס ג'ינס... אבל אם בראש שלך סבבה! אין לי שמץ מה זה חולצת סבא...

גופיית סבא

אני בדיוק לובשת אחת עכשיו, אין לי מושג איך לתאר אותה רק לפני שבועיים קנינו מצלמה דיגיטלית חדשה ועוד לא יצא לי ללמוד איך משתמשים בה. בכל קמרה, זו גופייה לבנה, (בשום אופן לא בטן
) עם כתפיות לא ספגטי אבל גם לא עבות. ויש לבד מעין פסים כאלה... אני לא יודעת להסביר... לדלתא יש כאלה מלא עכשיו, וגם לפוקס (אמנם עם "קישוטים") תשאלי באחת החנויות...

בכל מקרה...

זה לא מתאים למסיבה. המכנסי חיתול זה כאילו שרוואל פתוח שקושרים בצד כן
לא יודעת, לא אוהבת את זה... מזכיר לי בדואים. חצאית או ג'ינס קצר וגופייה כלשהי, או שמלת חוף.

cutey

New member
הבנתי..

אבל אני אצטרך לקנות את הג'ינס הקצר או מיני..מאיפה?! וגם..יכול להיות שאני הולכת ב14.8 ולעוד כמה.

אני ב-14.8 הולך לכפר ניצנים..

להופעה הלטינית.. ובאותו יום אני חוזר מ-4 ימים בירושלים
מאין "סוף"-שבוע.. ב...אממ קראון פלז'ה (ירושלים) ואני יודע שאני אהיה במוזיאונים וירידים וכל מיני.. והכי חשוב
ביום רביעי סלסה בצוללת הצהובה
ו..כנראה שיהיה שם גם מפגשון קטן של הפורום שלי..(ביום שלישי היה במועדון ה"לה פינייטה") ובירושלים יהיה מפגש של הירושלמים\יות חחח.. אז .. יהיה לי שם חברה
אני לא יודע למה סיפרתי לכם.. פשוט הייתי צריך לשפוך הכל חחח
אההה אז רציתי לשאול מה כדאי ללבוש..
(לשניהם)

כמה אפשרויות.......

יש לך שם שמירת חפצים, את יכולה לקחת תיק עם בגדים ולהחליף. ניצנים זה חוף בפני עצמו אבל אני לא יודע אם ההופעות הם על החול או על ריצפה, תבררי את זה. את יכולה להיות בטוחה שיהיה לך חם......זה מהצהריים עד הבוקר שלמחרת.

אני...

הייתי במסיבת חוף שבוע שעבר בהופעה של סאבלימינל, וכולם באו עם מכנסי דפוק אותי והיו כאלה שבאו עם ג'ינסים וחולצות קשירה... ומה לא?!?!?! במסיבת חוף כולם רוקדים ומזיעים וממש חם למרות שזה בים ובערב, אני מציעה לך שתלבשי משהו יותר אוורירי וקצר, כמו מכנס קצר או מיני מה שבא לך....העיקר שיהיה קצר ומאוד!!! אל תלבשי גם פלדפורמות כי ממש סובלים מזה על החול בחוף! תלבשי נעלי ספורט או כפכפי אצבע. ואגב, שיהיה בכייף!!! נ.ב: אני חדשה בפורום הזה.. ראיתי שהוא מאוד סבבה ונרשמתי! מקווה שתקבלו אותי פה... אני חייה בשביל למות

אנהלה

New member
אני חושבת ש... או שתלבשי את החיתול (אם את מפחדת שהוא יפתח אז שימי דפוק אותי מתחת או בגד ים) או שתלבשי שורט או שלדעתי ג'ינס 3/4 כמו אלה שבTNT יכול להיות יפה

אני חושב שצריך מכנס קצר

וכפכפים.. עם מיני זה לא נוח (ככה הבנתי מידידה שנמצאת לידי כרגע
) ומכנסי חיתול - צריך לבדוק כל דקה שזה לא נפתח..
פלטפורומות בטח שלא ו..זהו

cutey

New member
זה..

מכנס שב בצורה של סדין כזה-וקושרים אותו מקדימה ומאחורה,ואז יוצא שזה פתוח מהצדדים. ותודה לכולם על התגובות! עדיין לא החלטתי מה אני אלבש..וזה דיי קשה להחליט.

למעלה