אנשיייים!

shanyz

New member
אנשיייים!

איפה אני יכולה להוריד סקינים לוינאמפ של זינה? ומהתוכנית?

xenafan

New member
נסי באתר של WUNAMP

נסי גם לחפש בGOOGLE XENA+WINAMP SKINS וככה תוכלי למצוא המון עדי

רק שימי לב לאיזה ווינאמפ את מורידה.

אני הורדתי המון סקינים של קלייר מהאתר שלה לווינאמפ וזה היה לווינאמפ שלוש... ואז הייתי צריכה להוריד ווינאמפ שלוש, והוא נורא מסובך... אז שימי לב...

ברודי

New member
אם את רוצה...../images/Emo13.gif

תשימי לי פה תמונה שאת אוהבת ואני אכין לך סקין...

shanyz

New member
יאאאאאאאאאאאא

דבר ראשון תודה לכולם!:) שכתבתם לי איפה ומה ומו:) חיחי אמממ יווו את באמת יכולה להכין סקין? אממ אבל הסקין, אז הוא של הכל או רק בחלק למעלה? טוב הנה תמונה!! תודה רבה רבה רבה רבה רבהההההההההההההההה
ויש לי עוד מלא תמונות שהיתי רוצה!!1 חיחיחיחיחי

ברודי

New member
אז ככה מותק-

הסקין נראה ככה--> לא משהוא כי התמונה לא התאימה. פשוט שזה קצת בעייתי להתאים את התמונה עם הכפתורים... אינלי בעיה לעשות סקינים זה לוקח חצי דקה (קצת יותר אם מתאימים לכל סקין את הצבע של התמונה- תכונה חולנית שלי.) הבעיה היא לתקוע ת´תמונה במקום הנכון. השתדלתי... זיפזפתי לך ת´קובץ אבל אי אפשר להעלות פה זיפים (שלא לדבר על הסיומת המקורית שהיא- wsz) אז שחררי לי כתובת אימייל שאני אוכל לשלוח אליה. (כולה 135 KB.)

shanyz

New member
איזה יפה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

תודה רבה! הנה האי מייל: [email protected] חחה איזה ארוך! הא?:) אממ אני שמה לך עוד תמונה שתעשי גם אותה אוקי? יו תודה!! אני אביא לך עוד הרבה תמונות טוב?? חחההה צ´אווווו

ברודי

New member
אז ככה מותק- (2)

החלטתי לרחם על האימייל המסכן שלך (אווווו...) והעלתי הכול לנט שתורידי משמה ותחסכי זמן (וגם אני) אז, וואלה- http://www.geocities.com/gabatic/index.htm נ.ב התמונה הרביעית יצאה לא משהוא אבל עשיתי גם אותה כדי שזה יצא מאוזן. תהני.

למעלה