אנשיייםם!

• פותח הנושא cutey
  • פורסם בתאריך

cutey

New member
אנשיייםם!../images/Emo66.gif

אתם לא יודעים מה קניתי היום.. היום הייתי בים(היה ממש כיף), וקניתי את השרוולים האלה שנקשרים מ2 הצדדים. לדעתי צריך להיות כזה לכל אחת!

lior297

New member
מכניס דייגים?

מצידי ללכת עם זה כל יום, הכי נוח!!! או כל שרוול אחר.

cutey

New member
אולי../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

את האמת..אין לי מושג איך קוראים לזה.. אבל נראה לי שאת צודקת.זה כזה יפה וכל כך נוח,במיוחד בימים חמים..

כן.. זה מכנס דייגים..

וזה באמת נוח
אני רוצה לקנות כזה.. זה יוניסקס ככה שגם בנים הולכים עם זה.. לפני שבועיים בערך, נסעתי לסלסה בים ותיכננתי ללכת עם זה כי זה נורא נוח אבל בסוף לא הלכתי עם זה כי רוקדים ומסתובבים וכל מיני.. ולרקוד עם זה זה לקחת סיכון גדול שזה יפתח עד למעלה................
בקיצ - זה באמת נוח וזה גם יפה

cutey

New member
../images/Emo140.gifזה באמת יכול לעלות די גבוה-ברוח

אני הצטלמתי היום עם זה..בים-עם השקיעה מאחור..

lior297

New member
בבקשה...

זה היחידות שלי כרגע. אני חייבת לקנות עוד... וכחול זה הצבע שלי!

lior297

New member
סיכון בדיוק כמו ש....

יפתח לך הריצ'רץ'. שטויות. לא נפתח... אולי נקרע וזה סיפור אחר... (זאת הסיבה שאני פוחדת ללכת בשרוולים לביצפר)

lior297

New member
שרוול ומכניס דייגים...

זה בערך אותו מכנס... אולי השרוול טיפה יותר דק בגלל זה הוא נקרע מהר.

לא קשור...............

מכנס דייגים זה כמו שרוול רק שזה פתוח משני הצדדים עד הסוף וכעיקרון זה מתלכד אחד עם השני אבל ככה לבד שעומדים, זה פתוח עד הברך פחות או יותר.. אבל שרוקדים לדוגמא.. זה נפתח עד למעלה

lior297

New member
אם את גרה בתל אביב אז....

לא נראה לי שחסר איפה לקנות. קפצי השוקה.

MatMat

New member
חחח

אנשים? לייק, וואט?! מכנסי דייגים? עזבו אני אפילו לא רוצה לדעת :)

lior297

New member
לייק... ואט איז דה פאקינג פרובלם?

זה אחלה, זה כיף, זה מאורר, זה לא לוחץ לך את התחת והרגלים, אפשר להתכופף בלי שכל התחת יהיה בחוץ, אפשר ללבוש את זה עם כפכפים של ים, אפשר.............................. להרגיש טוב במה שלובשים!!! בלי לשים זין על מה שאומרים, למרות שהרבה חושבים שזה יפה.

למעלה