אנשייים

Just Adi

New member
אנשייים ../images/Emo80.gif

אני עכשיו בבית של ידיד והכרחתי אותו לפתוח רדיו ובשעה טובה (שעה איחור) התחילה ההופעה של מוניקה עם "מספיק בנאדם" אררג... אני כל כך רוצה עכשיו לראות אותם שוב :) אבל איזה כיף זה שאחרי שאתה רואה הופעה אתה שומע את השיר, עוצם עיניים וזוכר איך זה היה בהופעה אז לכל מי ששומע : ערב נעים (ברור זה מוניקה...) יאללה ביי

בואר

New member
כרגע ראיתי את ההודעה!../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

אני פתחתי רדיו ולא היה והמשכתי לשוטט בפורום... פתאום אני פוגשת הודעה נורא נחמדה ממישהי נורא נחמדה!!!!! תודע!!!!!!!! הופעה הבאה אני פוגשת אותם!!!!!! אגב בתמונה (
) פיטר נורא נורא דומה למישהו שאני מכירה ואתמול ראיתי אותו ולא הבנתי למי הוא דומה והרגע קלטתי שהוא דומה לפיטר בתמונה הזו!!!!!!!! זה ממש נחמד שהם דומים!!!!!!!! חחח...

בואר

New member
אגב...../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

כל מי שרואה/שומע את ההופעה: פיטר תעשה לי כבש!!!!!! מה הסדר שירים שהם שמו סומבודי?

בואר

New member
ודבר אחרון:../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

סתם נדמה לי או שהם באמת שרו את כביש מהיר פעמיים?

בואר

New member
עוד משהו:../images/Emo41.gif../images/Emo15.gif

מה זה השיר הראשון בהדרן (באנגלית)? זה שלהם? הם שמו אותו כי הם אוהבים לשים בלוז בצהריים!!!
שיר נחמד... אחלה מוזיקה(הכוונה לגיטרה בעיקר!) פרפר-אני אף פעם לא מקשרת בין השיר והשם! (כשאומרים את השם אני לא זוכרת את השיר וכשאני שומעת את השיר אני לא זוכרת את השם...) אחרי פרפר-שחר/פיטר/יהלי תעשו לי ילד!!!! ואז יהלי:"מה זה הקשקשת הזו?" כולם ממשיכים לדבר... יהלי:"טוטוטוטוטו"(?) כולם שותקים... יהלי וכל מי ששם:"אין יותר פחד..."(איש קש) איש קש היה ממש שווה!! יהלי אמר:"הילדים לא גדלו, הם רק גבהו והלכו לצבא" במקום ומצאו עבודה... אנשים הציעו לשיר את סאן חוזה והתחילו לשיר בלי המוזיקה וצרחו סאן חוזה סאן חוזה... ואז יהלי אמר:"אולי נעשה את סאן חוזה?" וכולם:"כן!!!!!!!!!!" יהלי:"בסוף גמורי נשכב אחד בתוך השניה" ואני מתפקעת מצחוק! יהלי הציע לשים שיר מהתקופה שהם היו בארה"ב וכולם-לא!!!!!!!! אז הם שרו SOME OF SOMETHING שלהם כמובן... שיר יפה למרות שהסוף קצת עושה כאב ראש... והוא אמר שיש את הדיסק במחיר מוזל למי שלא קנה... ותודה ל-102FM שהעבירו את ההופעה כדי שאני אוכל להעביר אותו הנה... תגידו מאיפה משיגים את "סוס"? זהו נגמרה ההופעה... הדרן של 3 שירים? הדג נחש שמו בערך 10!!!!! ולמוניקה יש יותר שירים!!!! עצוב אנשים, עצוב... תגידו כמה זמן סך הכל הייתה ההופעה?

בואר

New member
3 שירים=5 שירים ויש עוד טעויות../images/Emo41.gif+

וסליחה על ההצפה אבל אני משועממת...

Rain Star

New member
חןןןןןןןןןן!!!!!! ../images/Emo46.gif X הרבה ../images/Emo41.gif

אתה שכחת להזכיר לי!!! ועכשיו אין את זה בMP3! אוףףף איתך.... סתם...אני אסלח לך...

למעלה