אנשייםםם(אני פותח שרשור לא מעניין)

cobainos

New member
אנשייםםם(אני פותח שרשור לא מעניין)

היום היה אצלי טכנאי מחשבים שתיקן אצלי כל מיני דברים ובין היתר התקין לי אנטי-וירוס כי מסתבר שלשלי פג התוקף לפני שנה וחצי נחשוו כמה קבצים נגועים הוא מחק לי היום? קרוב ל50,000!!
בקיצור,המסר שלי:תסרקו את המחשב ותשימו פייר-וולס ואנטי-וירוס אחרת המחשב שלכם יעבוד לאט!

cobainos

New member
כי אמא שלי קראה לו

כי היא מכירה אותו דרך בן אדם שעובד גם בשבילו והוא אמין ובלה בלה... אגב,רויטל,כמה יעלה לי לקנות עוד דיסק קשיח של 20 ג'יגה?

ועוד שאלה... ../images/Emo6.gif

תגידי רויטל, ביום שלישי האחרון הסתובבת בקניון רוטשילד סמוך לשעה 12:30, במקרה? בקומה העליונה? ליד החנות תכשיטים הזאת שנמצאת מול "ארומה"?

Flower Powerr

New member
יווו אני ואחותי הכנו אחת כזאת

היא הייתה במקרר מלא זמן עד שאמא שלי חשבה שזה התקלקל (אין לי מושג איך סבון יכול להתקלקל) וזרקה אותה D-:

חןשסק

New member
יווו גם אנחנוווו! היינו הולכים עם

זה לבצפר, ולבצפר נסענו בהסעות. כמעט לכל ילדה (חייבת להדגיש) היה כזה וקרה לא פעם שלמישהי זה התפוצץ באוטובוס... חח לא נעים

Flower Powerr

New member
זה הכי כיף בעולם../images/Emo9.gif

איך מכינים? לוקחים שקית ניילון כמו של סנדביצ'ים ויש שתי אפשרויות: לשים סבון רגיל לא נוזלי ומים ופשוט לשפשף את הסבון עד שהוא נגמר או שאפשר לשים סבן נוזלי או שמפו ומים. אני יותר אוהבת עם הסבון הרגיל כי אז זה נהיה טיפה סמיך כזה וכיף לשחק עם זה ואם רוצים שזה יהיה אפילו יותר כיף שמים את זה במקרר לחצי שעה ואז זה גם קר ונעים וגם כיפי לשחק. רק צריך להיזהר שהשקית לא תתפוצץ כי אז הכוללל מטפטף.

למעלה