אנשייםם תתחילו להרים ת'פורוםםםם!!!

אנשייםם תתחילו להרים ת'פורוםםםם!!!

אני ממש ממש רוצה להיות המנהלת הבאה!! בבקשה!!!11111 חחחעח=] הלוואי! ואני כל הזמן יעדכן! ויהיה פה חחםם כמו ג'סטין פה=] ליבי תדברייתי!. מאיולולי

לגבי הניהול....

הבנתי מהמנאשית שלי שיש מועמד לניהול הפורום הזה...שאמור להחזיר לה תשובה אם בא לו או לא בסופו של דבר. גם אני הצעתי בדרך טיפה יותר מקוצרת הגשה לניהול הפורום הזה....תפוס...בקטנה עדיין נשאר לי פורום חביב פה בתפוז...במקרה שאותו אחד לא יהיה מעונין אז יפנו אלי לראות...בכל מקרה לידע כללי....בשביל לנהל פורום לא מספיק לשלוח פה הודעה..אלא להגיש בקשה...בכל מקרה...אם זאת את שמועמדת לניהול אז בהצלחההה=]וזה פורום חביב.. וניהול פורום אגב מתאפשר אך ורק למי שמעל גיל 16 ולפעמים מקבלים כאלו בני 15 וחצי שאוטוטו יש להם 16.... עדיין זה לא סותר את זה שאפשר להאדים יוזר....ככה שהניק שלך יהיה באדום...=]את יכולה לבקש את זה....

שכחתי לציין שצריך ראיון בשביל לנהל פורום

כן כמו ראיון עבודה..את באה לרמת גן לבניין תפוז אנשים עורכים לך שם ראיון נותנים לך הוראות לאדמין והכל במידה ואת מתאימה. ובמידה שעשית ראיון פעם אחת את לא צריכה יותר עוד ראיון בשביל לנהל פורום אחר או נוסף. ההודעה לגבי ניהול פורום מתפרסמת בפורום מנהלים ככה שהמנהלים שמנהלים פורומים רואים לפני כולם את הצעות הניהול וקשה לקבל פורום כשיש הצעה לפניך. לפורום מנהלים יש כניסה אך ורק למנהלים והכניסה מתאפשרת אך ורק מהאדמין. לוקח זמן ללמוד את האדמין אגב..

גמאני..

הצעתי את עצמי לניהול אבל ממזמן.. שנרשמתי לפורום אז דיברתי אם המנהל הקודם ושאלתי אם אני יכולה לנהל איתו ואז הוא אמר שהוא מתכוון גם ככה לצאת אז שמישהו חדש ינהל אז הצעתי את עצמי אבל לא נוראא.. נוכל לנהל כמה ביחד! אחרי הכל כולנו.. חולים על ג'ססססססססססססססססטין החתיך! לא?! עוווווווווווד 17 ימים-=>>>ג'סטין__>>>בLIVE! עם כל השירים! ישששששששששששששששששששששששששששששששששששששש! ביי..!#@

כדי לנהל צריך את כל זה?! את לא חושבת שזה

קצת יותר מידי מסובך? אנשים בתפוז רוצים לסבך את החיים? לא ניראה לי.. משו פה לא הגיוני..

אסביר לך....זה מאוד הגיוני

קהילת הפורומים של תפוז מאוד אחראים וניהול פורום מצריך קשר עם הזמר ברוב המקרים.. לדוגמא בפורום שאני מנהלת...פורום יפתי....הזמר נכנס קבוע בניגוד לזמרים אחרים אבל תפוז צריך קשר איתו בשביל חלוקת סינגלים והפעלת הפורום. הזמר שולח להם את הסינגלים שהוא מוכן לחלק(לפעמים החברה שאותו היא מייצגת שולחת)ונעשות תחרויות בפורום. זה מאוד אחראי והם רוצים לדעת מי מנהל את הפורומים ולא לתת את זה לכל אחד. בשביל להכנס לפורום זה מצריך מספר פורום וסיסמת אדמין... ואת הסיסמא לאדמין אסור לתת בשום פנים ואופן-כן אפילו לא להורים. הכניסה לאדמין מתאפשרת אך ורק למנהל אותו הפורום.... תכתבי אדמין פורומים בגוגל ותראי...אומנם לא יפתח לך כל האדמין כי לא הכנסת סיסמא ומספר פורום ואין פה מנהל אז אין אפשרות להכנס כרגע אבל עדיין תביני על מה אני מדברת. הם לא זורקים על כל אחד ניהול ולא פותחים פורומים סתם. וצריך עקביות בזה ואני מבינה למה המנהל עזב...כי אין לו זמן לזה כנראה...צריך כל יום להכנס לסדר את הפורום לעשות שרשור אוף טופיק(א-ט) ולהפעיל את הפורום....על כל פעם שאת נהדרת כותבים בפורום מנהלים שצריך החלפה לתאריך הזה והזה בשביל ניהול הפורום(במידה וזה הרבה זמן)וצריך להודיע בתפוז על כל העדרות שלך... זה לא פשוט תאמיני לי אני נעדרתי המון מניהול הפורום שלי והיתי צריכה להתקשר כל הזמן למנהלת אשכול המזויקה בתפוז שהיא בעצם עשתה לי את הראיון. הם לא נותנים את זה לפחות מגיל 15 וחצי(במקרים מסויימים) אבל שווה תמיד להגיש בקשה ולקבוע ראיון ויש מצב.... בכל מקרה יש מועמד לניהול הפורום ככה ש....אחכה אולי הוא לא ירצה חח....ואם כן אז בהצלחה=]אני כבר יודעת אני מניחה מי זה חח

למעלה