אנשיי הנכבדים...סלחו לי על השרשור

Blue Puding

New member
אנשיי הנכבדים...סלחו לי על השרשור

חסר כל הטעם..אך בכל זאת..תשרדו.. אממ ראיתי פה כמה וכמה שירשורי אנימה.. וידידה טובה שלי רוצה ליצור עיתון אנימה שיסביר פעם אחת ולתמיד שאנימה זה לא מנגה! אבל היא קצת מתקשה..ברעיונות, חומרים, ועזרה בכללי. אז אני פונה אליכם אנשיי הנכבדים והמלומדים בבקשה לעזרה.. סיפרוים, חומרים, ציורים..הכל יתקבל בברכה.. בברכת יומטוב
..טלכ/טלק..מה שבא לכם.. שפחתכן הנאמנה

Blue Puding

New member
כן..היא אמרה שזה לא עזר לה...

אנשים משונים...קשה להבין אותה..

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifעדיף מנגה, ככה, באופן כללי.

[קשה לראות אנימה בשיעורי כימיה, וזה.] [רק רציתי לציין.]

nikita j y

New member
../images/Emo80.gifאה, כן, ובטח שיש לי עוד.

אחבר אלייך את נפר, רותם וטל, שאחרי שיצרחו קצת שהן אוהבות קנשין/צ'וביטס/אחר, גם יוכלו לעזור לך, כמדומני.

RoseOfDoom

New member
קשה להבין אותי?

אני האלמונית שביקשה חומרים (שש.. אל תספרו לאפחד! אני אלמונית, כן כן!) על אנימה ומאנגה. המטרה של העיתון זה שאנשים לא ישייכו את הנושא הכללי של אנימה ומאנגה לסדרות כמו פוקימון, שלא מספיק שרמת הIQ של קהל היעד של היא מתחת ל0 אלא שהעברית גרמה לסדרה להיות חייבת לצופים נקודות
אני רוצה שאנשים (אפילו אם מדובר רק במיעוט שישיג את העיתון) יבינו מה זה אנימה ומה זה מאנגה, ושאפילו אם הם לא אוהבים את האנימציה היפנית, שלא ישפטו סתם. מסקר קצר וניסיוני שערכתי בכיתה שלי יותר מ 70% מהאנשים לא יודעים מה זה אנימה ובכל זאת טוענים שזה מפגר. תוסיפו עוד 25% שיודעים מה זה וחושבים שזה מפגר, ותבינו למה אני נגד שידורי האנימה בעברית למיניהם.
אם יש מישהו שחושב או יודע שהוא יכול לעזור, שישלח לי הודעה או שידבר איתי במסנג'ר -אני אגש גם לפורומים נוספים, אני פשוט חדשה פה ואני דיי הולכת לאיבוד. זכויות על ההנחיות איך להגיע לפה שייכות לטלכ (Blue Puding)-

למעלה