אנשיםםםםםםםםםםםםם 1)בהצלחההההההההההה ל -TC 2)אנחנו כבר 40 חבריםםםם כפיים לנוווווו
ט ט ל i ש New member 14/11/02 #1 אנשיםםםםםםםםםםםםם 1)בהצלחההההההההההה ל -TC 2)אנחנו כבר 40 חבריםםםם כפיים לנוווווו
C Charmed 4ever. New member 15/11/02 #2 אווו!! ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif התחיל!!! אנשים, תחזיקו אצבעות!!! TC רולז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
אווו!! ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif התחיל!!! אנשים, תחזיקו אצבעות!!! TC רולז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
H Hadar Mariano New member 15/11/02 #4 הייייייי! ראיתם כשקיילי מינוג זכתה? אלכס ישב מאחורייה ולעס מסטיק! איזה בונבון!
W WickeDevil New member 15/11/02 #5 הוא והג´קט הזה שלו! ../images/Emo60.gif ואחר כך הוא מתפלא שבילי ונייט עזבו את הלהקה!
H Hadar Mariano New member 15/11/02 #7 מה רע בג´קט? עושה אותו בולט לעין .... לא שאיכפת לי להוריד אותו ממנו, כמובן יחי אלכסון הכוסון!!!
W WickeDevil New member 15/11/02 #10 חחחחח ../images/Emo60.gif למה אלכס הולך עם הג´קט הזה שלו לכל מקום? נמאס, זה נראה כאילו הוא לא מרוויח כסף מהמוסיקה שלו בכלל (והוא מרוויח!)
חחחחח ../images/Emo60.gif למה אלכס הולך עם הג´קט הזה שלו לכל מקום? נמאס, זה נראה כאילו הוא לא מרוויח כסף מהמוסיקה שלו בכלל (והוא מרוויח!)
A Adrienne New member 15/11/02 #11 אולי יש לו ערך רגשי בשבילו, או שזה ג´קט המזל שלו. ראיתם מה אגילרה לובשת? האישה הזאת בהחלט ז*נ* פרחולונית...
אולי יש לו ערך רגשי בשבילו, או שזה ג´קט המזל שלו. ראיתם מה אגילרה לובשת? האישה הזאת בהחלט ז*נ* פרחולונית...
W WickeDevil New member 15/11/02 #12 כן! טוב שהיא באה עם משהו ../images/Emo60.gif היא ממש זנותית.....
A Adrienne New member 15/11/02 #13 לעולם לא חשבתי שאני אגיד את זה אבל לופז ממש חמודה... יופי שהיא זכתה...
A Adrienne New member 15/11/02 #15 מה אפשר להגיד חוץ מ... דה קולינג רולז! הלהקה הכי טובה בעולם והיום הם הוכיחו את זה! *הולך להשוויץ*
C Charmed 4ever. New member 15/11/02 #16 יוווווווווווו!!! ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif אני בוכה פה!! והייתם צריכים לשמוע את הצרחה שנתתי! הם כלכך מתוקים!!! וראיתי את אלכס כשקיילי זכתה! ואגילרה- בעעעע וג´ניפר לופז הייתה חמודה כשהיא אמרה תודה..
יוווווווווווו!!! ../images/Emo54.gif../images/Emo9.gif../images/Emo186.gif אני בוכה פה!! והייתם צריכים לשמוע את הצרחה שנתתי! הם כלכך מתוקים!!! וראיתי את אלכס כשקיילי זכתה! ואגילרה- בעעעע וג´ניפר לופז הייתה חמודה כשהיא אמרה תודה..