אנשיםםםםםםםםםםםם מה קורה? היתגעגעתם אלי?
D Drorrrrrr New member 27/2/03 #2 התגעגענו? התגעגענו זו לא ../images/Emo60.gif מילה! התגעגעתייייייייי (מעיןןןןן שלי! אל תקנאי! אותך אני אוהב הכי הרבה!)
התגעגענו? התגעגענו זו לא ../images/Emo60.gif מילה! התגעגעתייייייייי (מעיןןןןן שלי! אל תקנאי! אותך אני אוהב הכי הרבה!)
M MollyAndLillyRules New member 28/2/03 #4 דרורושששששששש מי אמור גם אני אלייך! לא לדאוג מעיין הוא עדיין שלח הלילה הסוער שבלינו אתמול לא היה משמעותי לאף אחד מאיתנו...
דרורושששששששש מי אמור גם אני אלייך! לא לדאוג מעיין הוא עדיין שלח הלילה הסוער שבלינו אתמול לא היה משמעותי לאף אחד מאיתנו...
D Drorrrrrr New member 28/2/03 #8 היא משקרררררררת! ../images/Emo60.gif מעשייייי הוצאו מהקשרם! חוצמזה שאת היחידה שלי לא משנה מה יהיה!
M mayjen New member 28/2/03 #9 אוקיי../images/Emo13.gifi believe you אבל אי אפשר ככה...אתה מבוקש מדיי כולן מנסות לגנוב אותך...
D Drorrrrrr New member 28/2/03 #10 חחחחחחחח מתוקה! ../images/Emo60.gif אני מבוקש מדי את מתוקה מדי חוצמזה לפי הסיפורים שלך שאת מספרת לי את מבוקשת!!!
חחחחחחחח מתוקה! ../images/Emo60.gif אני מבוקש מדי את מתוקה מדי חוצמזה לפי הסיפורים שלך שאת מספרת לי את מבוקשת!!!
M MollyAndLillyRules New member 28/2/03 #3 אנשים היייייי זאת יפעת שיניתי את השם רק רציתי להודיע לכם...
T TCgirl New member 28/2/03 #5 אם כבר שינויים ../images/Emo187.gif יש לי אייסיקיו!!! והוא אמור להופיע בחתימה שלי... אבל הוא לא אז הנה המספר: 177153098
אם כבר שינויים ../images/Emo187.gif יש לי אייסיקיו!!! והוא אמור להופיע בחתימה שלי... אבל הוא לא אז הנה המספר: 177153098