אנשיםםםםםםםםםם

hyper active

New member
אנשיםםםםםםםםםם

אוקיי אני אציג את עצמי.. אני עדי אני בת 18 אני גרה אפשר להגיד במרכז העיר. אני מאמינה שהרבה פה יסכימו איתי שצריכיםן ראש עיר חדש :) אני מזמינה את כולכם להגיע מחר ( זה כבר היום) להיכל הספורט ( בגן נחום שם..) בשעה 8 . יהיו שם טומי לפיד ,ספי ריבלין דוב צור ועוד.. תגיעו! תקדישו רק שעה אולי שעתיים לא יותר אם אכפת לכם מהעיר

קודם כול מסכימה איתך לחלוטין

דבר שני כרגע אני לא בראשון אני חוזרת רק מחר אבל אם הייתי בראשון בטוח הייתי באה

cobainos

New member
איזה קטע

נכנסתי גם כן בדיוק כדי להזמין פה את כולם לכנס ואני רואה שכבר עשו את זה במקומי,יפה יפה.

hyper active

New member
לא יודעת מה איתכם..

אבל אני מ ק פ י צ ה !!!!!!!!!!!!!!!!!!! וגם מגיעה.... תגיעו גם אתם :)

space1

New member
ניצן היה טוב, ניצן צריך ללכת.

ניצן שואף להפוך את ראשל"צ לתל אביב - צפופה, מזוהמת ומגעילה. כבר עכשיו יש בעיר 230,000 תושבים, אבל המשטרה לא תוגברה, הוואנדליזם חוגג והפשיעה בעליה מדאיגה יותר מתמיד. עדיין לא פרצו לך לבית/אוטו?? הדבר היחידי שניצן הביא זה סיירת ראשונים, שטיילו להם עם הג'יפים בחולות ליד קרית פרס נובל. תועלת הם לא הביאו. תראי מה הולך כאן. 5 שנים אחרונות הוא פשוט לא עשה כלום. שום דבר לא זז בעיר. במקום לשפר את איכות חייהם של התושבים שחיים פה הוא מביא עוד ועוד מסות של אנשים (בעיקר מבת-ים, שהפשיעה שם עכשיו בירידה - זה מתאזן עם הפשיעה בראשון שעולה).

cobainos

New member
כמה סיבות למה ניצן צריך ללכת הבייתה

ניצן מזניח את מרכז העיר,אני לא הגעתי לזה בגלל שדב צור אמר,אני אומר כבר שנים ודב צור דיבר על זה וזה מה שהכי דיבר אליי. ניצןמוכר כל חלקה של אויר לבנייה,אין מקום לנשום והצפיפות והזיהום חוגגים כאן. ניצן רוצה למכור את החינוך בעיר לאדון טומשין,שהוא בעסקי בתי הספר הפרטיים,הוא יפגע בממלכתיים ובתיכונים המקיפים כדי שאנשים יבואו ללמוד בתיכונים הפרטיים ושלו בפרט המיסים והארנונה בראשון הם מהגבוהים בארץ,ויש \היו כאן דברים שלא שילמו בשום מקום:שינוע אשפה ואגרת ביטחון ותוספת של 30% בערך ביוב,אז נכון שאגרת ביטחון הוקפאה,אבל זה תרגיל בחירות שקוף. המנגון הפקידותי בארץ נפוח לאללה וזה גם כן על חשבון משלם המיסים אם צריך עוד,תסתכלו בפלאייר של דב צור שנקרא תכנית עבודה,זה מה ששכנע אותי נכון שאי אפשר לדעת אם צור יעמוד בכל ההבטחות,אבל חייבים לתת צ'אנס וניצן 20 שנה כאן,עושה בעיר מהההה שבא לו!!!מרגיש בעל הבית שופט האשים אותו לפני מס' שנים שעשה בקופת העירייה כבשלו.

ניצן לא היה טוב בכלל!!!

ותאמינו לי, שאני מצטערת על שלקחתי חלק במסע הבחירות הראשון שלו. מבקשת אישית סליחה מכל תושבי ראשון, על שעזרתי לדבר הזה להתיישב בכסא ראש העיר.

קיר קמט

New member
לא רע לי בראשון

אבל זה בגלל ההון האנושי שעוד נשאר באזור שלי, שהוא אזור מהיותר טובים בראשון (מבחינת האנשים, כי ניצן כבר מזמן הזניח את כל המרכז, וזרק אותנו לאשפתות לטובת קבלני-העל של המערב.). עוד חמש שנים עם ניצן, ויהיה לי רע. באמת שיהיה לי רע. כשאני ארגיש בכיס שלי את הידיים של ניצן, שנדחפות לכל מקום כדי לשלם על 11 המזכירות שלו. לראש הממשלה, אריאל שרון, יש רק 6. רק לצורך השוואה. 11-6, תעשו לבד את החשבון. בנחלת יהודה עדיין אין מדרכות. במרכז העיר עדיין אין מתנ"סים. לתנועות הנוער בעיר עדיין יש מרחב מחייה מצומצם, אם בכלל- לא שכחנו את סילוק הנוער העובד. כתושב מודאג ואיכפתי של העיר, זה כואב לי. פעם באה, תביעו התעניינות ותבואו לכנסים כאלו - נכון שזה בסך הכל כנס פוליטי והכל צריך להלקח בערבון מוגבל, אבל בין מה שנאמר, הרבה מאוד הוא נכון. תבדקו בעצמכם עד כמה מנופח המנגנון העירוני בראשון לציון, ומי בסופו של דבר סובל מזה, ומי יוצא נשכר מזה.

cobainos

New member
צודק

רק חבל שאתה אוהד את הנבחרת הכי מגעילה בעולם(לא קשור לנושא)

קיר קמט

New member
איך אתה יודע את מי אני אוהד

כתוב בכרטיסישי שלי רק קבוצה, לא נבחרת... חוץ מזה שכבר מזמן הפסקתי להתייחס לאנגלופילים... ועוד אחד שאוהד ליברפול, ולא מתבייש.

cobainos

New member
מה?

איך אתה יודע שאני אוהד ליברפול? בסדר אני מקשר את הכל לאיטליה...וגם את מילאן אני לא סובל אם כבר קבוצה שם אז אינטר

למעלה