קצת באיחור. אבל הבטחתי...
מאוד מאוד נהנתי. ראשית המקום היה אחלה, אווירה אינטימית בהחלט. קהל בוגר, לא ילדים קטנים ששכחו טאקט בבית. היא מתקשרת נפלא עם הקהל, המעברים, השיתוף שלה מחייה הפרטיים, על כתיבת השירים, סתם דאחקות מפה לשם... החיוך שלה והקשר עין שהיא לא שכחה במהלך הביצועים. מהם היתה לי ציפייה גדולה יותר, מניחה, אבל בסדר. הגיטריסט על החשמלית לדעתי לא היה דרוש. עוד אקוסטית או קלאסית, היה משתלב יותר. נוכחתי לדעת שהיא אמנית מדהימה ובמיוחד אדם בעל נשמה חמימה מאין כמוה. אחרי ההופעה היא גילתה יחס חם ואישי, היא ממש קרנה. הייתי בהלם טוטאלי מאז כל הלילה...הלוואי והיהודים היו עושים הופעה בסדר גודל כזה, פשוט מדהים כמה אווירה אינטימית מסבה הנאה כל כך גדולה. הגישה אליה, פיזית, מצאה חן בעיניי, היא לא מתנשאת, לגמרי אנושית. נגישה. בקיצור קסם של אישה.
עד היום הייתי בטוחה שהיא לא נשואה ותמיד היתה בי מועקה קטנה לדנה שהיא לבד עם ילדה. פתאום לגלות שיש לילדה אבא ולדנה בעל, עשה לי כל כך טוב. לאט לאט המועקה דועכת...קצת קשה לעכל. למרות הכל, אני מרגישה שהופעה רגילה תעשה לי את זה יותר. האמנם מופע אינטימי אקוסטי שכזה הוא תרפיה מידיי פעם, אבל נכון לתקופה הזו, אני צריכה את האנרגיות המתפרצות. משהו יותר מסיבי. הבנתי שנכון לעכשיו אין באופק מה שאני צריכה, אני אסתפק בקצת פחות ואמצא את עצמי בעוד הופעה כזו. נהנתי. מומלץ