אנשיםםםםםם

אנשיםםםםםם../images/Emo166.gif../images/Emo79.gif../images/Emo41.gif../images/Emo168.gif

מה כולם יבשים פה? מה קורה איתכם? ספרו על עצמיכם קצת אני כמעט ולא מכירה אף אחד.. חוץ מסאאאלי וגם אותה לא כל כך.. אז בקיצור אני ישמח להכיר עוד אנשים שאוהבים את היהודים.
אז ספרו על עצמיכם.. נעשה כמו שעשו בפורום אביב גפןה-
שם גיל
עיר
מזל
שיר שמאפיין אותכם
תחביבים
ציטוט עליכם, שמאפיין או שאתם אוהבים..
ו.... משהו שאתם רוצים להגיד לאומה
תתכבדו
אותכם ג´קי (בעיות נפשיות קלות לא לשים לב, אני בטיפול..)

BMS

New member
הנה עניתי

גם אני אוהבת את השיר הזה אז אני ניר (כן אני בת) ביום רביעי אני בת 14 ואני חולה על היהודים עוד משהו תשאלו.....

BMS

New member
תודה רבה לכולכם

היום אני בת 14 אז תודה רבה

stars

New member
אני!!!!!

שם: אינס (יש לכם בעיה עם השם????? אני ארגנטינאית!!!) ואני בת!!! גיל: 15 עיר: ראשל"צ עיר הערסים מזל: טלה שיר שמאפיין אותכם: המממ עידן האלוהים... ושיר לא של היהודים: צוללת- אפרת בן צור תחביבים: תיאטרון(!!!), מוזיקה, חברים, הופעות, לטייל בת"א, לשיר (אני לומדת פיתוח קול) ציטוט עליכם, שמאפיין או שאתם אוהבים: טוב זה קצת ארוך... מתוך ההולכים בחושך של חנוך לוין.. תחילה יש העניין הזה שעומדים על כפות הרגלים ולא נופלים ומוזר שפיסת רגל צרה כל כך מהווה בסיס ואחר כך יש העניין המוזר שמזודה, שקופסה עם ידית ובתוכה שמים דברים לדרך. איזו דרך ואילו דברים- זו שאלה, אבל נפרדת. ואחר כך יש העניין המוזר שלילה וחושך, ולא רואים, ולכן גם לא יודעים. וגם זה מוזר. הכל עטוף בערפל. עוד פסיעה. עכשיו זו כבר הליכה. אני איש, ועשיתי שתי פסיעות, ובכן- הנני איש הולך. זה ששנתו נודדת, והמציץ עליי במקרה מבין פסי איזה תריס מוגף, אומר בליבו: "הנה איש הולך. מעניין לאן". אכן תוהים עלי לרגע בעולם.

stars

New member
אני!!!!

שם: אינס (יש לכם בעיה עם השם????? אני ארגנטינאית!!!) ואני בת!!! גיל: 15 עיר: ראשל"צ עיר הערסים מזל: טלה שיר שמאפיין אותכם: המממ עידן האלוהים... ושיר לא של היהודים: צוללת- אפרת בן צור תחביבים: תיאטרון(!!!), מוזיקה, חברים, הופעות, לטייל בת"א, לשיר (אני לומדת פיתוח קול) ציטוט עליכם, שמאפיין או שאתם אוהבים: טוב זה קצת ארוך... מתוך ההולכים בחושך של חנוך לוין.. תחילה יש העניין הזה שעומדים על כפות הרגלים ולא נופלים ומוזר שפיסת רגל צרה כל כך מהווה בסיס ואחר כך יש העניין המוזר שמזודה, שקופסה עם ידית ובתוכה שמים דברים לדרך. איזו דרך ואילו דברים- זו שאלה, אבל נפרדת. ואחר כך יש העניין המוזר שלילה וחושך, ולא רואים, ולכן גם לא יודעים. וגם זה מוזר. הכל עטוף בערפל. עוד פסיעה. עכשיו זו כבר הליכה. אני איש, ועשיתי שתי פסיעות, ובכן- הנני איש הולך. זה ששנתו נודדת, והמציץ עליי במקרה מבין פסי איזה תריס מוגף, אומר בליבו: "הנה איש הולך. מעניין לאן". אכן תוהים עלי לרגע בעולם.

E l i a n

New member
היי ג´קי וכולם, נעים מאוד.

שם: אליאן
) בת 17
מזל:אריה
שיר שמאפיין:מתוך היהודים?אמ..הימים שלנו,אני חושבת..
תחביבים:שמיעת מוסיקה,בעיקר רוק..רכיבה על סוסים,קריאה
ציטוט:...תסתכלו למטה..בחתימה שלי..זה משהו שג´ים מוריסון,סולן "הדלתות",אמר.
משהו שאני רוצה להגיד לאומה:"מוסיקה עושה טוב לנשמה,והמוסיקה של נימרוד לב פי כמה וכמה"
. אליאן דבש (נ.ב-אני מנהלת פורום "נמרוד לב" כאן,בתפוז)

יאו יאו יאו ,הנה אני ../images/Emo13.gif

רוני
14
חור קטנ ליד ירושלימ
דגימ
"השתיקה שלי זה הצרחה הכי גדולה שבי"
"העולם הזה מסריח מניו-יורק ועד רפיח"
חברימ מוזיקה והרחוב
החיים שלי !
תהיו חופשים
ושתמיד תזרח ה-
עליכמ,שיהיה רק טופ
לאב יו המונ המונ
רוני,
על ה-
"שיקרתי שאמרתי שהכל כל-ככ נפלא"

אוקיי תורי

*נוה *16 *קריות *בתולה *שיר של היהודים...אמממ....."?מחפש תשובה" ו- "עוד ארון אחד" *ציטוט של היהודים-"איך זה מחפש תשובה ולא מוצא" *ציטוט בכלל:"הנוחות הפכה לשיכחון מרגיע"(משינה) *תחביבים:מוזיקה(רוק,גראנג´,ישראלי) וספורטטטטט *משהו לאומה:"האויב כבר לא מפחיד הוא רק זקוק לרחמים"

UTERO

New member
עכשיו תורי...

עמית 14
יבנה
עקרב
עוד ארון אחד
מוזיקה שחיה חברים ורולר בליידס
הציטוט שלי נמצא בחתימה שלי....

Mashina Girl

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo124.gif רוווווווווווניייי...

המממממממממפפפפפפפפפ
יאאאללללדההה... אני ראיתי משינה בציטוט שלכ... יאאאאאווווו את יאאאאלדה שאאאוווווההההההההההה
המממפ - את מוזמנת לפורומ של ´משינה ויובל בנאי
>כאנ בתפוז< בינתיימ קבלי ח"ח ענננננננננננננק אוהבת אותך יאאאאאאלדה

זה רק בשבילכ...

*רוני הסטלנית ל. *החור הכי טוב באיזור (באר טוביה) *שור (או מזל טוב) *ליפעמימ?! *אממ...מוזיקה מוזיקה רולר בליידס סקייט בורד עוד מוזיקה חברימ וכמובנ שמרקיבימ אותי אל אופנועימ+טוסטוסימ+טראקטורונימ! *SATLA FOREVER,SUTUL FOR LIFE *כל מה שיש לי להגיד לכמ זה ליגלייז אית!(עלה ירוק רוולללל) love you all dodes...

SilverPearl

New member
../images/Emo13.gif

סיוון
14
אילת
טלה
סוף העולם (של היהודים, לא של אביב גפן, למרות שגם של גפן חביב...)
בעיקר לישון ולשמוע מוזיקה
" I´m not a slave to a God that does´nt exist, I´m not a slave to a world that does´nt give a shit!" (Marilyn Manson(
להגיד לאומה? מה אני נראת לכם הרמטכ"ל או משהו??! אוהבתתתתתתתתתתת -סיוון-

sodomy

New member
טוב עכשיו אני..

טוב..ליאור בת סירקין חור שאף אחד לא מכיר חוץ מרוני הסטלנית וממני... סרטן קח אותי..אני חושבת.. מוסיקה, הרבה הרבה הרבה מוסיקה, חברים שלי, חבר שלי, קריאה, טיולים... אני ממש לא יודעת למה אבל אני פשוט נדבקתי למשפט הזה... oooooooh baby, when i´ll pick up the phone, there will astill nobody home...(pink floyd) לאומה... היסטוריה זה חרא!!!!!!!!!!! ליאור...

Eclipsed 0

New member
המשפט שהכי אהבתי מהשיר הזה...

"Iv´e got a strong urge to fly, But I gor nowhere to fly to." אחד מהציטוטים הכי מוצלחים באלבום הזה.

Eclipsed 0

New member
בין הטובים.

תורידי אותו בגירסה של "Is There Anybody Out There" (במידה ואין לך את האלבום), זה גירסה יפהפיה.

למעלה