אנשיםםםםםם

maorubin

New member
אנשיםםםםםם

מה אתם אומרים על מפגש סקימבורד? בדוק יהיה מגניב... וממש מצחיקקקקקקקקקקקקק

23alon

New member
קודם אני צריך למצוא איפה קונים...

בדקתי כבר במגה ספורט ואין שם

lliioorr6

New member
יש באינטרסרף במחיר מופקע של 400 שח

ואם יש לך עוד איזה אלף שקל לבזבז אז גם זה אפשרי באינטרסרף

lliioorr6

New member
מאור, רעיון ממש מצויין הבעייה שלי

אין סקים ואין לי כל כך זמן לבנות בגלל הפסיכומטרי

maorubin

New member
4000 זה העץ?...

ראיתי איזה אחד עם סקימ מקצף ופיבר של BZ והוא אמר שעלה לו 530.... בבורדר ליין.... אם יוצא למישו לבדוק שיודיע פה בפורום

maorubin

New member
זווובי!!

אני מקווה ללכת שבוע הבא לת"א לברר בבורדר ליין ראיתי שבוע שעבר איזה אחד בפלמחים עם סקים של BZ והוא אמר שעלה לו בבורדר 530 שקל... בלי הנחות ובלי טובות

lliioorr6

New member
ד"א הסקים שבנויים כמו גלשן רגיל..

הם רק לגלים שנשברים ממש על החוף ולא יום שאין גלים ואז מחליקים בסבבה על המים והחול, אתה יודע איזה סריטות האפוקסי יאכל מהחול!!

maorubin

New member
נו אזמהההההה

יש עליןו משו בסביבות.... האלף מליון טריליון שכבות של פיברגלס!!! אני לא מנחש... ראיתי חבר'ה עם כזה סקימ שעושים על החוף.... הסריטות היחידות שנהיו זה בצבע.... הם אמרו לי שהסקימ הזה בנוי מפיבר, קצף וביק..... הביק זה הבסיס שלו.... יש עליו הרסבה יותר שכבות של פיבר מאשר בגלשן רגיל...

lliioorr6

New member
בכל אופן הם נראים מדהימים

(הסקים האיכותיים), 500 שקל שווה את הכסף, 1200 לא שווה(לעניות דעתי בלבד).

maorubin

New member
הם גם ממש טובים.....

כיף לעשות עליהם כל מיני ביצועים.....

barometer

New member
סקימבורד מפיברגלס

אני קניתי סקימבורד מפיברגלאס של BZ בגראג' (שבעת הכוכבים) ב570 שקל והוא ממש מעולה. בנתיים החוף הכי טוב שמצאתי לסקימבורד הוא חוף הצוק הצפוני. אני יותר מאשמח להיפגש עם אנשים בכדי לעשות סקימבורד עידן. נ.ב חבר שלי קנה אחד מעץ ב350 (גם של BZ) והוא בכלל לא רע

lliioorr6

New member
אני נמצא בפורום הזה יותר מידי

הפסיכומטרי הזה גמר לי את החיים, בכל הזדמנות אני מתגנב למחשב ובורח מהפסיכו

maorubin

New member
יא חתיכת פסיכו מפגר!!!!

אתה צריך את הציון הזה! לך תלמד..! אני בכלל הייתי משלב את =שני הדברים... לומד לפסיכו דרך המחשב.... תאמין שהאווירה תהיה שונה מללמוד מספר ויהיה לך יותר קל לגשת (פסיכולוגית) ללמידה... מניסיון (לא של פסיכו...) חפש באינטרנט.. יש מלא קורסים... בהצלחה בכל מקרה אגב.. כמה אתה צריך להוציא?

lliioorr6

New member
צריך להוציא מעל 700

בקצב שאני מתקדם נראה לי אני אגש שוב פעם(אחרי שאני אחזור מחול")

למעלה