אנשיםםםםם ואנשותתתת כנסווו

yamitami

New member
אנשיםםםםם ואנשותתתת כנסווו

אני עדין בהלםםםםםםםםם אתמול לא הספקתי להיכנס לכאן כי חזרתי מאוחר הביתההה אבל הייתי חייבת לשתףףףףףףף קודם כל אני חדשה פה :) קוראים לי תמי ואני מרמת- גן ואני מתה על להקות...מהארץ ומחו"ל!!! בכל מקרה... אתמול הלכתי לקנות בגדים לבת מצווה של אחותי בסנטר בדיזינגוףףףףף ככה בצהריים כזה וסתם דיברתי איתם על הבויז והכל... פתאום אנחנו צוחקות וזה... וראיתי את ערןןןןן הולך עם הילה מהדיימונדזזזזזזזזזז המדהימות!!! הם היו ביחדד!!! הייתי בהלםםםם! קראתי על זה פה ואמרתי ממששש בטח סתם שמועותת וזהה...היינו בהלם עברתי לידם ממשששש והם כזה התחבקוווווווווווו ורציתי למותתת בשניה!!!אז אני וחברות שלי התחלנו לעקוב כזה מאחורה והם ישבנו במין מסעדה כזאת עם עוד מישהו כזה גבוה בטח שומר של אחד מהם..ולא יודעת רציתי ללכת לבקש חתימהה אבל התביישתי להפריע להם באמצע! אני לא מפסיקה לחשוב על זה אני בוכהה...רציתי לצלם אותם מהפלא אבל לא הספקתי
הוא כזה יפההה אלוהים כל הדרך בכיתי לחברות שלי... והיא גם יפההה...האמת שהם זוג יפהה אבל לא יודעת אני רוצה אותו לעצמי
... באלילמותתת! X!ף! מצטערת ע להמגילה הייתי חייבת לשתף
מתה עליכםםם תמי

shoshishoosh

New member
יאאא..אז..

הם כן ביחד? תחליטו... חח תמי גמאני חולה על ערן אבל צריך לשמוח בשבילם!! אם הם ביחד==>סבבה אם לא...גם סבבה חח..

OoנויoO

New member
אם הם ביחד אז...

צריךך לשמוח בשבילםםםםם כולם רוצות את ערן חחח.... אבל יותר את
אושרייי
שיהיה להם בהצלחהההה!!

Britney Boy

New member
תקשיבו בנות חמודות...=]

פשוט חלק מכן פנו אליי במסרים לשאול אותי אם זה נכון וכאלה... אני העוזר הפקה של הדיימנד'Z למי שלא הבין או יודע.. על החיים הפרטיים של הילה ושל ערן לא אני ולא אף אחד מדברים כי אלה החיים שלהם אז אני רושם פה לכולכן...אני לא יכול להגיב! תנו להם לחיות את חייהם בכיף שלהם... ואל תציפו לי את התיבה
פתאום אני רואה 38383483 מסרים חחחחח... מת עליכם :) שמוליק

אדרררר

New member
לא יודעת אם זה נכון

אבל אם כן אני מאחלת להם אתת כלל הטוובב שבבעוולםםםםםםם

איזה חמודיםםםם

ברוכה הבאה מותק.. אני אדווה.. תהני פה איזה חמודים ערן והילה.. תודה על הסקופ חחחחח

למעלה