אנשיםםםם אני לא מאמין

neo 2

New member
אנשיםםםם אני לא מאמין../images/Emo9.gif

הצלחתי לנגן את כל הקטע של הגיטרה בשיר is there anybody out there אני כל כך גאה בעצמי

Sun Hello

New member
מגניב!

כל הכבוד. דרךאגב, לא יצא לנו לדבר על האלבום הזה כלכך, ולא נראה לי שהוא מופיע בגלרייה. בואו נדון עליו[חח].

אוי אני זוכר את השימחה הזאת מלפני

חצי שנה או משהו. עכשיו לעומת זאת אני מתלהב מזה שאני יודע לנגן את הפתיחה של wish you were here כולל הסולו. עכשיו נותר רק לדעת את כל shine on ואני אוכל למות בשקט

Miss CB

New member
../images/Emo6.gif

נסה אגב, בעניין איז ת'ר.. , לנגן את הקטע בפריטה של האקורדים. כלומר, נכון אתה עושה למשל Am, ופורט עליו אצבעות אחת אחת זה ההתחלה של הקטע? אז במקום זה תפרוט כמו ליווי רגיל וכו' וכו', זה יוצר בית-שני נורא נחמד..

יצא לי לעשות את זה כבר. באמת חמוד

כזה, למרות שזה קצת מוריד מהרגשה של השיר. ואם כבר בנושא, כמה אנשים בפורום מנגנים באמת?

NIR Y

New member
מגניבב

בדיוק כמוני גם אני זוכר את ההרגשה מלפני קצת יותר מחצי שנה וגם אני שמח שאני מצליח לנגן את וויש יו (כבר לפני חודש אבח חפיף) והיום למדתי בק אין בלאק של איסי/דיסי - מה הקשר בכלל ?!

neo 2

New member
../images/Emo41.gifנצל"ש../images/Emo41.gif

סוף סוף קניתי דיוידי של הפינק פלוייד!! קניתי את החומה - ההופעה של ווטרס איזו הופעה חבל"זזזזז אבל ממש לא אהבתי את השילוב של האומנים שם...הם שרו בסיגנונות כל כך שונים משל הפינק פלוייד וזה היה דיי באסה...

N a V e

New member
ההופעה של ווטרס

בחומה,לפחות בגרסא שלי יש(ערוץ 1,עם קוטנר כמנחה),ממש משעממת. הקהל ממש לא מורגש,והפאן האומנותי-אומנותי יותר מידי,כך שהמוזיקה הופכת לשולית מאוד. ולא אהבתי בכלל את כל הקונצפט של מליוני אומנים אורחים. היה עדיף ווטרס עם להקת ליווי וזהו. היה עדיף פינק פלויד וזהו.

holo

New member
כל הכבוד

אני התחלתי ללמוד גיטרה לא מזמן..בעצם היו לי עד עכשיו 2 שיעורים. אבל למדתי לנגן חלק מהשיר הזה עוד לפני שלמדתי לנגן בגיטרה, בעזרת טאבים. פשוט אין לי כוח ללמוד את כל השיר(נו מגנינה..)

למעלה