אנשיםםםם חזרתייי|!

i l0ve u

New member
אנשיםםםם חזרתייי|!../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

מה המצבבבבב????? הכל טוףףףף??? התגעגעתם? חחח אני מאוד מקוה שכן...
טוב אז ככה חזרתי אתמול בערב מאילת -הייתי שמה מיום ראשון.. והיה סבבהההה היה מאאאזה כיף!!! מאוד נהניתי... מה חדש פה אצלכם אה??? טוב אז ככה-לא נראה לי שכל כך יענין אותכם מה שאני עשיתי באילת אז אני יכתוב לכם מן סיכומיישן אופנתי משם.. אז ככה -נתחיל באאוט- המילה השולטת באאוט זה צבאי כאילו כל מה שקשור-אין לא מכנסיים צבאיות ,לא חולצות צבאיות שום הדפס צבאי -צבע הזית ,חאקי וכל מה שקשור לאופנה הצבאית פשוט לא קיים יותר! אממ לא דיסקיות, לא סופגי זיעה פשוט שומדבר... ולמי שחשב שהחורף התחיל פשוט טעה כי ממש לא! הקיץ עדין שולט במיוחד באילת....טוב לא עולה לי בראש כרגע עוד דברים מסויימים באאוט אז נעבור לאין... הדבר הכי HOT באילת זה המכנסונים הקצרצרים האלה כאילו, אין בת אחת באילת שלא לבשה את זה וכמה שיותר קצר ונמוך יותר טוב <"טוב">... בכל הצבעים והצורות פשוט -מכנסונים! בטיילת, בים ,בבתי מלון, בבריכות ,בקניון בכל מקום -חוץ ממני לא הייתה אף בחורה /נערה/ ילדה באילת שלא לבשה מכנסון לא משנה לאן... טוב זה סקסי זה קצר זה נוח זה יפה -אני בעד.... אה כן ומה שכבר לא רואים יותר זה חוטיני... שנה שעברה או לפני שנתיים מי שהיה יורד לאילת היה רואה חוטיני בכל מקום אבל בנות ישראל החסודות והצנועות החליטו להפסיק עם זה ולהצטנע קצת יותר אז הן החליטו "לכסות" את ישבנן במכנסון.. ומי שמגיע לאילת בלי אחד כזה -אין לו מה לדאוג שילך לטיילת או לקניון או בכל מקום אפשר לקנות מכנסונים בכל הצבעים הגזרות והמחירים.... טוב נראה לי שאת הקטע של המכנסונים הפנמתם אז נעבור הלאה.... בנעליים ראיתי בעיקר כפכפים ,טוב זה אילת כולם הולכים עם כפכפי ים כאלה גם בחנויות מוכרים בעיקר כפכפים אבל בכל הצורות והגבהים זה מה ששולט לדעתי הקיץ בנעליים -הכפכפים...זה נוח זה זול וזה סבבי... בתכשיטים אין כרגע משו מסויים ששמתי
אליו-הדיסקיות אאוט גם השרשראות סבתא האלה כבר לא ממש נלבשות... אמממ בואו נגיד שהמגן דוד שוב קצת חוזר והפעם בגודל לא מגושם ולא עדין אלא בינוני יפה כזה צמוד לצוואר עם חוט ...ולא גורמטים וכאלה ממש לא... הצמידים העבים עדיין אין לפי מה שרואים בכל הדוכנים אבל צמדים צבעוניים שקופים כאלה... אמממ טוב שמתי לב מה שמאוד הולך –בעיקר אצל הנשים פחות אצל הנערות אבל גם... אני לא כל כך אוהבת את זה אבל כל המכנסי 7/8 האלה בסטן ובעוד בדים –עם פרחים וכל מיני השפעות יפניות...אני לא אוהבת את זה אבל ראיתי המוןןןןןןןןן שהולכות עם זה וזה בא בעיקר עם חולצה תואמת כזאתי עם מעטפת בחזה... הנשים לבשו את זה קצת יותר מהנערות כי הנשים לא כל כך יכולות להרשות לעצמן ללכת עם כאלה מכנסונים אבל גם ראיתי נערות שלבשו כאלה בגדים אבל ראיתי המוןן מזה זה כאילו מה שהולך ליומיום זה כל המכנסונים בגזרת מיקרו עם חזייה של בגד ים או איזה גופייה צבעונית ומשו קצת יותר לערב אלגנט זה הבגדים עם ההשפעות היפניות זה בעיקר מה שהולך כאילו חוץ מזה <ועם עוד משו שתכף אני יגיע אליו> אנים לא הולכים עם משו אחר כאילו הז מצחיק –אם תלכו בת"א תראו אנשים לבושים בכל מיני בגדים וסגנונות אולי יהיו הרבה עם ג'ינס או משו אבל הרבה שונים –באילת לעומת זאת כולם יודעים מהי האופנה המוקצבת ופשוט הולכים ככה –זה פעם ראשונה שני באמת רואה את השפעת העדר... טוב הדבר האחרון הלוהט באילת שאני ירשום עליו זה אופנת ESC נו הרשת של הפלאפונים או משו כזה –הם הרי הוציאן ליין אופנה שבעצם כולל לבנות –חולצה ומכנסון ולבנים גם נראה לי אה ותיק וכאילו כ-ו-ל-ם הולכים עם זה ..נראה לי שמקבלים את זה שם בעיר האדומה חח כי פשוט כולם עם התיקים של ESC וכמעט כל המכנסונים של הבנות היו שלהם והגופיות עם הפסים וגם פוללל בנים לבשו את זה... אייי כמה שלא התאמתי חחחח........ טוב אז בקצרה נסכם את הכל – אאוט-צבאי וכל מה שהיה קשור ואין עד עכשיו אין-מכנסונים ,מכנסי 7/8 כאלה שחורים/אדומים /לבנים בעיקר עם פרחים כאלה וחולצת מעטפת תואמת<ממש לא לטעמי האופנה הזאת ואני בהחלט לא מתכוונת ללבוש אותה...> אממ כפכפים ו-ESC ואין חבר'ה אתם מסודרים באילת... טוב אנייודעת שהתייחסתי יותר לבנות –הבנם בעיקר לבשו בגדים של ESC ואת המכנסי 3/4 של הבגד ים... טוב נו –אילת חופש וים לא צריך יותר מבגד ים ומכנסון... אה וואי שכחתי להתייחס לבגדי ים-לפי מה שראו בקטלוגים ותצוגות אופנה מה ששולט זה בלגאן וחוסר התאמה בין החלקים של הבגד ים ולפי מה שאני ראיתי זה ממש לא נכון! אני חושבת שכמעט כל החזיות של הבנות היו אותו דבר –משולשים עם קשירות בתחתונים היה קצת יותר גיוונים –חלק עם תחתונים עם קשירות ףחלק בלי,חלק בגזרת המכנסון אבל ממש מיקרו וזה מאאאזה יפה אני מתה לכזה בגד ים..הוא מעצב ת'גוף מאוד יפה.. ובצבעים אפשר להשתולל כמה שרוצים למרות שראיתי גם הרבה בגדי ים חלקים אבל גם הרבה מאוד צבעוניים .... טוב זיהו ...נראה לי חח מי שרא בהחלט יכול לקבל ח"ח עמוק מהלב מקווה שמישהו יקרא את זה בכלל...

O Boy

New member
איזה סיכומיישן ענק, יפה יפה ../images/Emo8.gif

ובאמת תואם למצב

tde

New member
מרוב שדיברת על תחתונים שכחת להגיד

באיזה בית מלון הייתם!

אנהלה

New member
וואי יפה לך בובה! שמחה שנהנת! וסיכום נהדרררר! תגידי, מה עם מכנסי חיתול ודייגים עם זה הולכים? ויש את זה בשווקים עדיין?

i l0ve u

New member
חחח זה מעניין מישו?

הייתי בפרדייז קלאב -נראה לי שככה קוראים לזה

מאיה1983

New member
יפה יפה....

מוצלחת ביותר יצאת אה? אז בראש שקט אני יכולה לפרוש?

i l0ve u

New member
חחח מה פתאום לפרוש...

כמו שאור אמר -עלייך לא מוותרים... אה וקניתי ג'ינס מזארה ומכנס קצר מKENVELO ואממ אה מכנסון מזה יפה ושרשרת חמודה של מגן דוד ..סתם לא עשיתי שופינג י לא היה לי כל כך עם מי ..

מאיה1983

New member
תודה אור

אותך אני אף פעם לא נוטשת זה בטוח. ובר, שדרך אגב אני כרגע בכפר יונה....איזה מכנס קנית מזארה? יש עכשיו קולקצייה חדשה ראיתי מעיל רוח ירוק מבחוץ ורוד מבפנים מהמם!!! רציתי לקנות רק 150 שקל אבל ירוק זית זה כבר לא כזה באופנה אז חבל לקנות רק כי כרגע המעיל נראה שווה. בחורף הוא כבר יהיה אאוט לגמרי.

מאיה1983

New member
היי אני כבר לא שם

הייתי שם רק בשבת. אולי פעם הבאה. זה יהיה בטח עוד שבועיים ככה.... אפשר לארגן מפגש פורום קטן... חח

i l0ve u

New member
אני מקווה שתהנה!

אה וטלו'ש בא לך שנארגן כמה חברים לשבוע הבא ללונה פארק ? <כן,שוב אין ברירה חח> יש לי 6 כרטיסים בחצי מחיר...אז אם בא לכם..

עוד פעם../images/Emo35.gif לא../images/Emo70.gif

יש את הסופרלנד
נלך לסופרלנד... ושבוע הבא אני לא אהיה פה..

i l0ve u

New member
לא צריך אל תבוא...

אחר כך שלא יהיה את אותו הסיפור שקרה לנו איתך בהופעה של סאב! הסופרלנד זה רחוק וזה יצא פול כסף ובלונה פארק יש מסיבות קיץ...חוצמזה חבל לי על הכרטיסים יש לי 6 בחצי מחיר וההורים שלי בסוף לא יספיקו לקחת אותנו...
בקיצור זה לא לעניין הפורום נדבר על זה באי סי או בטלפון

למעלה