אנשיםםםם!!!

dasdos

New member
אנשיםםםם!!!

היי מה המצב!? אני ממש ממש חדשה פה..אז מה קורה? אני בת 15 ...ואוהבת את מוקי הכי בעוללללםםם!! רק עכשיו גילתי שיש פה קהילה ...של המלך! שונאת את סאבלימינל והצל בדם! ומה עוד!?! יש לי עבודה על מוקי באנגלית למחר חחחחח... אוהבת ואני מקווה שיהיה פה כיף, הדס

בהביבו

New member
הממ..../images/Emo13.gif

את ממש ממש חדשה פה?
שיווו..
חיחי ..
הרבה כיף! וכן - יש קהילה לזמר האדיר הזה. המממממ.. אני מקווה שתמצאי כמה שיותר זמן לבלות פה, הנאה - מובטחת עליי
. וקוראים לי בן.

dasdos

New member
אממ...

אהלן בן... אני אמצא זמן אל תדאג.. פנייה לכול מי שטוב באנגלית אמן תעזרו לי לחבר יסוכם על מוקי באנגלית חחחחחחחחחחחחח....רק תנסו

בהביבו

New member
עוד חמישה ימים תהיי בת 16 או 15?

או בכל אופן, הרבה מזל טוב לך..

ברוכה הבאה.....

ראשית סליחה שרק עכשיו אני מגיבה אני פשוט בעיצומה של עבודת חקר..... אבל בכל אופן אני מקווה שתהני כאן, בעצם, אני יודעת שתהני כאן..... ואל תשכחי את חברי פורום המלך השני...(מצטערת אבל אביב הוא המלך) וברכות ואיחולים על שנאת סאבלימינל...... וסליחה לכל מעריציהם שכאן....

הדס../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo171.gif

זאת את
מהשמוץ
כפ"ס
אם כן.. זאת עומר
בטח כבר שמת לב לפי הניק ניים.. בכל מקרה אם זאת את ואם לא.. ברוכה הבאה

S w e e t Baby1

New member
יעקב../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

תמיד יש מישו בבית תמיד יש מישו בבית תמיד יש מישו בבית תמיד יש מישו בבית בן ?! בן!? תמיד יש מישו בבית תמיד יש מישו בבית תמיד יש מישו בבית סתם משעמם לי עזבו אותי
:)

S w e e t Baby1

New member
צודק......

תמיד יש מישו בבית
תמיד יש מישו בבית
תמיד יש מישו בבית
תמיד יש מישו בבית
מאיר
מאיר
תמיד יש מישו בבית
תמיד יש מישו בבית
תמיד יש מישו בבית
תמיד יש מישו בבית
אנשייייים יש לי היום יום עמוס:( אני הולכת לתיכון שאני אלמד בו שנה הבאה ואז חוזרת בשמונה בערב לביצפר עד 10 11..... אוף

ברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

תהני
ושתהיה לך התמכרות נעימה
ולמה תמיד שמישהו מגיע הוא חייב להגיד שהוא שונא את סאבלימינל והמל זה לא תנאי קבלה... וזה בכלל לא קשור לפורום. זה כמו שתגידו: היי אני מיכל אני חדשה פה ואני שונאת כפכפי ים. מה קשור מחט לתחת??? (בן עכשיו אתה מבין למה אני מתכוונת שאני אומרת שאנחנו יוצרים את השנאה) טוב שיהיה... אני רק ממליצה לך בובה להימנע מלהכפיש את סאבלימינל וחברו כאן כי יתחילו פה מריבות והיינו שם עשינו את זה די ויותר!!!

בהביבו

New member
לא אני לא מבין ../images/Emo13.gif

גולשת חדשה שנאי לא מכיר, רק נכנסה כתבה הודעה. איזה התקפות? איזה ייצור קללות? פגיעות? בעעעע..

ארררררררר...

מה יש לא להבין??? ומה קשור אם אתה מכיר אותה או לא? דיברתי בכלליות לא עלייך על כ-ו-ל-ם! אני מנסה להסביר לך שלרוב מי שאוהב את מוקי שונא את סאבלימינל וכל האנשים האלה אוהבים לחשוב שבין מוקי לסאב יש שנאה וככה אנחנו יוצרים את השנאה ולא הם, אנחנו המאזינים קובעים שהם שונאים בגלל שיש בינהם מן תחרותיות. ואל תגיד שזה לא נכון כי עובדה שהיא פשוט צרפה את זה כמן משפט מפתח "אני שונאת את סאבלימינל" - ורוב האנשים שבאים לפה אומרים את זה! ולא אמרתי לא קללות או התקפות ולא פגיעות (אתה אוהב להוסיף ולהקצין) אמרתי שזה יצור ויכוחים כמו שזה תמיד עושה וחבל ... סבבה כולנו אוהבים את מוקי שיבושם לנו אבל מה קשור סאבלימינל???

בהביבו

New member
המממ.. ../images/Emo26.gif

מה
היתייחסתי לעיניין סאבלימינל\פורום מוקי די. לא

choul

New member
גם את עשית עבודה על מוקי באנגלית?

וברוכה הבאה אחות!

choul

New member
אהההההההההה ו......