אנשיםםםם!!

N E Z E K

New member
אנשיםםםם!!

אתמול בלילה חזרתי מטיול משצ"ים של שלושה ימים ברמת הגולן... איזה שולט היה!!! פשוט שולט!!!! (חוץ מהקטע שחזרתי ושכולי סימנים כחולים.. חח..) במיוחד אתמול! (מי שהיה במסלול של יהודיה יודע למה אני מתכוונת...) טוב לחזור... (קצת מוזר ללכת על רצפה חלקה ולא על אבנים וגם המיטה נוחה מידי... אבל עדיין... טוב לחזור..)

n u t

New member
המסלול של יהודיה באמת אחלה מסלול

גם אני עברתי אותו לפני שנתיים במש"צים...

N E Z E K

New member
אתה במשצ"ים?? שולטטט!!!

איזה שולט זה נכון?? גם אתה היית עם אבי אביטל ומוריס?? חחחחח...

n u t

New member
את... וכמובן!

מוריס היה המדריך שלי
זכינו איתו בחלוץ...

N E Z E K

New member
חחח... הוא גם המדריך שלי עכשיו...

איזה תה מעולה יש לו נכון?? (תה מוריס..) ופעם אחת הוא עשה לכם את השיר "לדודה טובה"? איזה מצחיק הוא עושה את זה!! איזה קורס היית?? היית בטיול סוכות??

n u t

New member
הייתי בקורס 2001...

ובטיול סוכות הייתי רק שנה שעברה, גם הוא היה ליהודיה... את לדודה טובה כמובן שהוא לימד אותנו
זה היה ה-שיר של הקבוצה שלנו...

N E Z E K

New member
חח... איך הוא דומה לטוב טוב הגמד

שהוא עושה את זה נכון?! חחח...
ובטוח לימדו אותכם את-יש לי דודה ממרוקו... נכון?? רגע ואבי אביטל לא היה איתכם??

n u t

New member
אבי אביטל

הוא הראש קורס לא? בחלוץ התחפשנו אנחנו לדרדסים, צבענו את עצמנו בגואש כחול, ונתנו למוריס להיות דרדסבא, אז הוא צבע את עצמו בכחול ואת הזקן בלבן... יש לי תמונה של זה... אני אחפש אותה

N E Z E K

New member
חחחחחחחחחח..... ../images/Emo13.gif

איך זה מתאים למוריס!!
כן הוא הראש קורס אבי אביטל.. גם לכם הוא עשה את הנאום על הדגל במסדר?? תחפש את התמונה!!!! בבקשה!!! אני חייבת לראות את זה!!!

N E Z E K

New member
סליחה...../images/Emo13.gif טעות שלי... ../images/Emo13.gif

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מצליחה להפסיק לצחוק!!! חחחחח!!!! ע-נ-ק-!!!!!!!!!! חחחחח!!! סיפקת אותה!!!

למעלה