אנשיםםםם!!!!

N E Z E K

New member
אנשיםםםם!!!!

טוף אנשים... יש היום מסיבה משהו באסט בשומר הצעיר!!! זה מתחיל ב-23:00 וזה עולה 10 ש"ח בלבד!! מה יש במסיבה?? אז ככה: קודם כל זו מסיבת ממתקים, שיוגש במהלכה חטיפים, שוקולדים, סוכריות ודברי מתיקה אחרים... יהיה גם שייקים פירות ושתייה מוגזת בתשלום (שתייה ב-2 שקל או משהו כזה...). מבחינת מוזיקה : מסביב לעולם - DJ AMAR שקטים רוק היפ הופ וטרנסים. הכל בעברית - DJ MANKISTEYP שקטים רוק היפ הופ טרנסים ועכשווי... תבואו

RevitallicA

New member
../images/Emo13.gif את זה, תודה:

טום טום טום טום טום טום צ'יקטומבה לבה צ'יקטומבה גליבה צ'יקטומבה צ'ינגה אווא, א סליבה בבאבא צ'יקטומבה גליבה צ'יקטומבה צ'ינגה...

N E Z E K

New member
אאא... חחחחח.....

זה אומר שלום! באירית עתיקה...
לא סתם בצחוק.. זה סתם קטע שחברה שלי לימדה אותי והתלהבתי שאני זוכרת את זה אז הייתי חייבת להוסיף את זה להודעה... אאא... ופארש מי שלא בא למסיבה בשמו"צ!!! איזה שולט היה!! אני תיקלטתי... (ככה רושמים?!..) יווו.. היה כזה כיף!!! פעם הבאה תבואו!!

leory young

New member
"מי זה ויקי"?..יש לך עוד הרבה ללמוד

ילדה... חח סתם:) ויקי זו חברה טובה משו אש שלי ושל נוקי ורותם (טופי) ועוד כמה והיא חגגה בפארק פרס יומולדת בשישי רק חבל שאני לא זוכרת את זה כל כך...

N E Z E K

New member
חחחח.... אופס.... ../images/Emo13.gif

אמממ.... בכל מקרה שיהיה לה מזלללל טוףףףףףףףף!!!! אבל עדיין במסיבה בשמו"צ (או כמו שמאיה אומרת שומ"צ.. חח..) היה יותר שווה!!

leory young

New member
לא......תאמיני לי שלא...

כי מהמעט שאני זוכרת...זה היה לפחות טוב כמו שהיה לך..

למעלה