אנשיםםםם...

~*~gaL

New member
אנשיםםםם...

רק רציתי ליידע אתכם שכבר כמה זמן אין לי אינטרנט.. הוא מת פשוט, ועכשיו אני צריכה לפרמט את המחשב ויש עם זה כמה בעיות... במקרה עכשיו אני במחשב בבי"ס כי היה לי מבחן... אני לא יכולתי להכנס דרך המחשב הזה קודם כי אני חולה (משמע, באתי לבי"ס רק בשביל להבחן). במה אני חולה אתם שואלים? אז זהו, שלא יודעים עוד, ובינתיים כל הבלוטות שלי בצוואר נפוחות וכואב לי נורא. אבל עזבו את זה, זה הרבה יותר גרוע שפשוט אין לי אינטרנט... אז אני עובדת על לסדר על זה, בינתיים - BE GOOD! love you all גל

Yuvalenko

New member
כל הבלוטות בצוואר שלך נפוחות???

זה יכול להיות כמעט כל דבר.. דלקת גרון, שהיא הנפוצה ביותר, או אולי דלקת בשקדים, זה יכול להיות גם מחלת הנשיקה, אבל אני בספק. בכל מקרה, תחלימי מהר, וכמובן שיותר חשוב - שהמחשב שלך יחלים מהר!

Yuvalenko

New member
אממ... הדר יקירתי..

לא ניסיתי להצחיק.. המחלות שמניתי אינן מצחיקות כלל. תשאלי את גל!... או שמא התכוונת למשו שלא שמתי לב?

Yuvalenko

New member
ואי, אתם יודעים במי נזכרתי פתאום??.

בטח רוית יודעת.
(נו, שקשור להודעות שרשרת כאלה... תחשבו קצת!)

Yuvalenko

New member
תעליו?!!?... אם היית מתן, מזמן

הייתי "תולה" אותך וירטואלית.
תיעלב. שורש ע.ל.ב.

Yuvalenko

New member
צודק. והרי התשובות:

בניין - שני משמאל, גורדון 61... גוף - משו בנזונה. זמן - 7:58 הטייה - על צד שמאל. כמו בפסח. עוד משו, מעיין????

~*~gaL

New member
ד"ר יובל!

מה זו ההבחנה הזאת? אתה נשמע בדיוק כמו הרופא שהייתי אצלו כרגע... בכל אופן... אני פה שוב כי פרצתי בבוקר לבית אחר עם מחשב והשתלטתי עליו קצת... הכל בשביל להיות פה. רואים מה זה? לא יאמן פשוט... ותודה! תודה גם מהמחשב, הוא מוסר לך המון חיבוקים ונשיקות. (אגב, אולי המחלה נובעת מהמחשב... זה הכל בא מהממזר הזה, אני אומרת לכם)

~*~gaL

New member
:))

אני עדיין מחכה למשמרת משותפתתתתת.. נראה לי שזה משהו שהעולם עוד לא מוכן אליו... :))

למעלה