אנשיםםםם

אנשיםםםם

תגידו על ווסטלייף מה שאתם רוציםםם לא מזיז לי אצבעעעעע!!!!! יש לי ת`זכות לאהוב אותם ותאמינו לי אני מוכנה למות בשבילם!!!!! אם משהו יקרה להם אני לא יודעת מה אני יעשהההה?!?!?!!! אז תקראו לי איך שאתן רוצותתתת ואתן צודקות אני לא בת 15 הנה אמרתי את זה זה עשה לכן ת`יום עכשיו תשנו מאושרות אני לא בת 15 אני בת 12 וחצייי!!!!!! (13 עוד מעט, מזל טוב לעצמי) כןןן אני גם סנובית,צפונית,פרחה איך שתעדיפו לקרוא לזה.. מה לעשות לא כולם נולדו ``מושלמות`` כמו ``עגיל בלשון`` ועוד כמה כאלה שיורדות על מעריצות ווסטלייף אני חסרת חיים, אני עלובה אין לי טעם במוזיקה שמחות?? עכשיו תוכלו להמשיך לחיות את החיים המסריחים שלכן בשקט ולעזוב את מעריצות ווסטלייף בשקט??? שרון אחת שלא סובלת כאלה שחושבות את עצמן כאילו הן שוות יותר בגלל שהן יורדות על להקה מוכשרת מאד..!!!

sweet_angel

New member
אז``שששששש

יאלה תשתקי כבר פתאום נהפכה לי לתלית שכולה תכלת..... מה קרה כבר אין את כל הקללות הדפוקות שלך????? אף אחד לא מושלם ומי אמר שהוא מושלם????????????? יאלה אין לי כוח את חיה בעולם משלך....... עידית אחת שלא סובלת את שרון

sweet_angel

New member
אז``שששששש

יאלה תשתקי כבר פתאום נהפכה לי לתלית שכולה תכלת..... מה קרה כבר אין את כל הקללות הדפוקות שלך????? אף אחד לא מושלם ומי אמר שהוא מושלם????????????? יאלה אין לי כוח את חיה בעולם משלך....... עידית אחת שלא סובלת את שרון

אגסית

New member
טוב...:

אבל לנו מזיז אצבעעעעעע ואת יודעת איזה?!? האצבע השלישית!!!!!!!!! זין!

יא זבל עופות

מתי אני אמרתי שאני מושלמת??????????????? התקווה היחידה שלך היא שאולי קצת תיגדלי ותצאי מזה ובפעם הבאה שתוציאי מהפה המזוהם שלך את הכינוי שלי לא יהיה טוב

libi k

New member
מרחמת עליך שרון...........

באתי לרדת עליך אבל אחרי שקראתי את ההודעה שלך אני פשוט מרחמת עליך...... את פשוט מעוררת רחמים .....את מוכנה למות בשבילם??????? את חולה בראש??? הפילו אותך חזק כשנולדת????? אני אגיד לך דבר אחד לא שווה למות בעד אף אחד !!!! חיים זה הדבר הכי יקר שיש!!!! אם את מוכנה למות בשבילם את באמת שרוטה עמוק! אני מקווה שזה יעבור לך! ותפסיקי לכתוב שהם להקה מוכשרת ,כי הם לא!!!

למעלה