אנשיםםם אני משתגעת-עזרה

אנשיםםם אני משתגעת-עזרה

השניה קניתי גיטרה רגילה קלאסית כחולה מזה יפה אבל...אני לא מבינה בזה כלום ואמרתי אני ילמד עם החוברת-ועכשיו,חרא-אני לא מצליחה כלום!אם למישהו באמת בא לעזור לי אז אני ישמח לאלה....וגם נגיד בתחילת החוברת אין את האקורד em,יש רק e אז מה אני עושה?זה חוברת חלק ד-המוכר אמר לי לקנות אותה.. אז אנשים אני באמת ישמח אם מישהו יעזור לי תודה רבהההההההה....... יום טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

‡NoK

New member
תנסי את פורום "כלי נגינה ונגנים"

משו כזה.. לי הם עזרו

זיגוטה

New member
אממ בובה אי יכולה לעזור לך

אנ יכולה לעזור לך... רק תגיד מה אתה רוצה אני יעזור.... זה לא בעיה! ולמה לאלזעל קנית את חלק ד?! אם את מתחלה ללמוד לבד אז תקני מהתחתה יא חכמה1 חחח חלק א1 חחחח....יאלה מה את צריכה עזרה?!...

תשמעי דודה...

אני לא ינסה כי אני יודעת שהתגובה שלכ תהיה לא... (כי את רוצה את ניצנ ולא אותי!!!!!...) בבעעעעעעעעעעעעעעע

אממ חבובה!

אממ בובה את יודע שאני תמידתמידתמיד אוהבת רק אותך! חחחחח באמת באמת אני מתה רק עליךךךךךךך!!!!!!!!!!!! חחחח...רציני!!!!!!!!! אבל בכל זאת ניצן הוא שלי הוא כל כך מדהים!!!! חח מה שמזכיר לי שאני צריכה להתקשר אליו עכשיו! חחחחחח יאללה שנוזה שלי אהבותי!! מתה עליך אני עובדת מחר ככה שאני גם צריכה ללכת לישון! יאללה ביי ביי fuck work!!!!!!!!!!! fuck the fucking hululu system!!!! אב יו אול!!

זיגוטה

New member
אין בעיה רק-

תגידי לי מה את צריכה עזרה?!... ומי שצריך יש לי טאבים לשירים של היהודים!

למעלה