אנשיםםם הצילווווו

ט ל i i ש

New member
אנשיםםם הצילווווו

אני כותבת לכם את הודעה ובוכה מדדתי את המסיכה וזה הכניס אותי ללחץץץץץ לא פחדתי עד עכשיו אני בלחץ אטומי אני מתה מפחדדד!!!!!

Charmed 4ever.

New member
טלוש! D: אני אוהבת אותך! ../images/Emo54.gif

אני מאושרת עכשיו! יש לי הרגשה כיפית! כל החברים שלי הרגיעו אותי באייסי ומדדתי את המסיכה ממש אחרי שאמרו לי שמותר לפתוח מסיכות ופחדתי קצת... היה נורא נחמד למדוד תמסיכה! זה הרגשה מוזרה אבל מעניינת.. טאלו'ש! אל תדאגי בובה! הכל יהיה בסדר! אם אני לא לחוצה גם את לא צריכה להיות!

Drorrrrrr

New member
חחחחחחחח אני ההפך ../images/Emo60.gif

אבל הם אומרים לפתוח את המסיכה רק כדי להיות מוכנים לכל דבר. כי ב-91 אמרו שהסיכוי שיזרקו עלינו טילים היה נמוך ולכן לא אמרו לפתוח את המסיכות וכשנפלו טילים, אף אחד לא היה מוכן. לכן הם רק אומרים את זה כדי שתתאימי לך את הגדלים ושהכל יילך לך מהר אם וכאשר (טפו טפו טפו בלי עין הרע שלא יקרה) יקרה משהו.... אין מה לדאוג *מנסה לשכנע גם את עצמי*

crazy4tc

New member
יהיה טוב!!!!!!

אנשים הכל יהיה טוב!! אל תדאגו!! אנחנו נעבור את זה!!! אין שום סיכוי שיקרה לנו משהו!!! אנחנו מוכנים להכל!!!!!! טוב... עכשיו נשאר לי רק לשכנע את עצמי...

aYaLoLy

New member
טלוש אני אותו דבר!!!

עד עכשיו אני זאת שהרגעתי את כל החברות שלי ועכשיו מדדתי ת'מסכה הזאת התחלתי להכנסז ללחץ... הכרחתי את אבא שלי לאטום חדר (שברוב טיפשותו הוא עוד לא אטם), ושמתי בחדר שישיות מים ביסלי במבה ושימורים!! חוץ מזה התחלתי לצעוק על אבא שלי שלא הביא לי בטריות לבוריס וככה אני בכלל לא אשרוד בלי מוזיק ה בלחץ הזה.. לאחר מכן אמא שלי התרגזה שאטמנו את החדר שלה ושל אבא שלי כי היא אמרה שהיא לא יכולה לנשום בלילה שלפני.... בקיצור היא תלשה את הנילונים שאטמו ת'חלון והעברנו הכל לחדר הזה!! i am so happy! הלחצתי תא משפחתי היקרה!!! ולאחר מכן יולי התווכחה עם יולי אם צריך להיות בלחץ או לא! והיולי השלישית שהצטרפה לחבורת האישיות של יולי המקורית, החליטה שצריך להיכנס לאי סי קיו ולהלחיץ את כל הרשימה שלי באיסי.... וחלקם הצלחתי@! it is soooo good to be bad

Queeny

New member
חח... מה אתם בפאניקה??../images/Emo15.gif

אה נכון... הישוב שאתם גרים בו כן מסומן במפה!!!!! חי חי... אני אפילו חדר אטום אין לי ואני לא לחוצה... תראו אותי

elknetld2kil

New member
אני אמרו לי לא לאטום את חדרי כי

גם ככה אני בן אדם אטום... לא הבנתי את הקטע. מישהו יכול להסביר לי???

Charmed 4ever.

New member
אנשים! בגלל שאתם מטורפים! ../images/Emo54.gif

אני רוצה כעצת לאושית לתת שם למסיכה שלי! וגם לשל אמא שלי, לשל אבא שלי ולשל אח שלי! אז תנו לי קודם כל עצות לשם בשביל המסיכה שלי! ודרור, שזה לא יהיה בוריס!

ט ל i i ש

New member
אממממממ

אישית למסכהשלי קוראים שימי! למפרט(של הגיטרה..)וראים צחי לטלוזיה קוראים לבנה למחשב קוראים ברוך ולדיסקמן קוראים צ'ולי לשלך תקראי אממממממ יהושוע!!!!חחחחחחחח השם הזה תמיד מצחיק אותיייייי

Charmed 4ever.

New member
אוו! אני אוהבת מפרטים! ../images/Emo54.gif

לחברה שלי יש שלושה שיש להם שם. סופרמן אחד שאני לא זוכרת את השם שלו. ו- צבונציק אחטציק די צביי! שזה שם שניתן לו על ידי שתינו... זה אומר עשרים שמונים השני... בגרמנית!

ט ל i i ש

New member
יש לי המוווווווווווןןןן מפרטיייים

אני מאבדת אותם כל שיה אבל צחי צמוד אלייי כי אני אאוהבת אותווווו

Charmed 4ever.

New member
יש לה שם! יש לה שם! ../images/Emo54.gif

קוראים לה Lully!!! ויש לה גם חבר.. קוראים לו קווין... עם V לא W והוא המסכה של חברה שלי... ויש לה גם ידיד שקוראים לו פראליה, כי חברה אחרת שלי חולה על מכבי חיפה ויש לה חברה טובה שקוראים לה פרחיה, כי יש לה פרחים על האריזה..
היא של עוד חברה שלי.

למעלה