אנשיםםם:) שיר חדש לנימפוריה!! כנסו לשמוע תגיבו איך הוא וזה:) www.myspace.com/nimforia
ק קקטוס8 New member 11/1/08 #1 אנשיםםם שיר חדש לנימפוריה!! כנסו לשמוע תגיבו איך הוא וזה www.myspace.com/nimforia
B black rock star New member 13/1/08 #3 ../images/Emo207.gif../images/Emo103.gif סיימתי את הספר השביעי של הארי פוטר אופ%*@#$)$@# זה נגמר
ר רענן פוגל New member 13/1/08 #4 הבנתי שהיא אולי ממשיכה לשמיני לא שאני אוהב או משהו אבל אולי היא תמשיך שמעתי איפשהו. בכל מקרה יש לך בינתיים את ספרי פונגוס שישעשעו אותך לא פחות! ואת ההופעה בבארבי ביום שישי הקרוב שכדאי לך ולכולכם להיות בה, מבטיחים מספר הפתעות מיוחדות במהלך הערב!!! פונגוס.
הבנתי שהיא אולי ממשיכה לשמיני לא שאני אוהב או משהו אבל אולי היא תמשיך שמעתי איפשהו. בכל מקרה יש לך בינתיים את ספרי פונגוס שישעשעו אותך לא פחות! ואת ההופעה בבארבי ביום שישי הקרוב שכדאי לך ולכולכם להיות בה, מבטיחים מספר הפתעות מיוחדות במהלך הערב!!! פונגוס.
כ כפית קסמים New member 13/1/08 #5 איך לא?הביץ' מרוויחה יותר כסף ממה שיש לארקדי. בכלאופן לא ממש אפשר להמשיך את הספר,,אפשר אבל זה לא יעסוק בהארי אה כן,ואני מבריזה מההופעה,מבחן עצווווווווווום ביום ראשון.
איך לא?הביץ' מרוויחה יותר כסף ממה שיש לארקדי. בכלאופן לא ממש אפשר להמשיך את הספר,,אפשר אבל זה לא יעסוק בהארי אה כן,ואני מבריזה מההופעה,מבחן עצווווווווווום ביום ראשון.
B black rock star New member 14/1/08 #8 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif *ותדמייני שאני ממשיכה את זה* איך את מעזה!? זה ספר מדהים זה לא חרא
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo103.gif *ותדמייני שאני ממשיכה את זה* איך את מעזה!? זה ספר מדהים זה לא חרא
B black rock star New member 14/1/08 #7 יוהו!../images/Emo103.gif *ספרשמיניספרשמיני* אני היום הולכת לקנות את ספרי פונגוס