אנשיםםם שללללליייי

אנשיםםם שללללליייי

וואי כמה זמן לא הייתי פה .. כולם חיים??? יופי!!!! עידנית מה שלומך ילדה??? חחח טוף אני יודעת שזה נוגד את כללי הפורום לפתוח הודעה חדשה-קשוחה עידן יא קשוחה- אז הנה נושא לדיון: מה אתם חושבים על פיטר פן? הייתם רוצים להשאר ילדים לעולם? הייתם רוצים לעוף לארץ לעולם לא?

Idan91

New member
ברור..

מי לא היה רוצה לעוף לארץ לעולם לא?? פיטר פן הוא כלי עולם, אין ספק. אבל כל הילדים האבודים הם די מעצבנים..
להשאר ילדים לעולם? לא.. לא נראה לי... נ.ב: אני? קשוחה? לכי ל"שאלה שטנה" ותראי מה זה ניהול קשוח..

Pixy led

New member
את מבקשת לעצמך משאלת מוות...

... כשאת שואלת אותי על פיטר-פן... אני יכולה לדבר לנצח. ובכן, את הספר המקורי של פיטר-פן, הנקרא במקור - "פיטר וונדי", אשר נכתב על-ידי הסופר ג´יימס מת´יו בארי קראתי לפני שנה-שנתיים... הוא אוטומטית הפך לספר השני האהוב עליי - ישר אחרי "הסיפור שאינו נגמר" של מיכאל אנדה. מכל מקום. בהתחלה, ישר אחרי שקראתי את הספר, נכנסתי לדיכאון טוטאלי. לא רציתי להתבגר, לא רציתי לגדול... בכלל, הספר היה טריגר רציני לגביי, כי הרי הפאק שלי הוא נוסטלגיית-יתר - כל החיים אני רק חושבת איך אני רוצה לחזור לעבר (כבר לא, אבל באותה התקופה...). ואז שוחחתי עם חברתי הטובה, סיגין, על הספר - והתפיסה שלי השתנתה. נכון שיש המון תום ויופי בילדות. אבל בבגרות יש עצמאות, הבנה, התפתחות... זה ספר מדהים, אפשר למצוא בו כל-כך הרבה... ועדיף לקרוא באנגלית! אנגלית קשה יחסית, יותר מבחינת ביטויי השפה מאשר המילים, אבל שווה. אגב, הידעת? קיים ספר נוסף על פיטר-פן, המספר על חייו לפני ארץ לעולם-לא, או משהו דומה... עם הפיות! הספר נקרא: Peter Pan in Kensington Gardens, ועד כה לא מצאתי אותו בארץ... אפשר להזמינו מאמאזון, בכל אופן.

HoNeY14

New member
נשמע יפה כל הספרים האלה...../images/Emo118.gif

בטח שהייתי רוצה לעוף עם פיטר פן זה ממש קסום
היתה לי פעם את הקלטת של פיטר פן אבל כשטסנו לשבועיים לחול במנקה שלנו שמרה על אחיות הקטנות שלי והילדים שלה באו והרסו את הקלטת
קנינו חדשה אבל היא לא עובדת...

Meijen Shaggy

New member
Peter Pan in Kensington Gardens?../images/Emo15.gif

אולי זה לא קשור, אבל בקנסיגטון גארדנס שבלונדון מוצב פסל של פיטר פן...

Pixy led

New member
זה קשור, אני משערת.

בגני קנסינגטון גם מסופר שמשפחת דארלינג מצאה את ננה, הכלבה האומנת. פיטר פן חי שם עם הפיות לפני שהגיע ל"ארץ לעולם לא". הנה ציטוט מתוך הספר (המתורגם... זה נשמע יותר טוב בשפת המקור): ... "אני לא רוצה להיות איש, אף-פעם," אמר בלהט. "אני רוצה תמיד להיות ילד קטן, ולעשות חיים. אז ברחתי לגני קנסינגטון, והמון-המון זמן חייתי בין הפיות." חבל שכשהייתי בלונדון לא הלכתי לגנים האלה...

רמץ

New member
כאילו דה

בטח! זה קצת מאוחר מדי עם הלא להתבגר (22 עוד מעט) אבל ככה זה בסדר. *פונה אל הגוף שלי* - אתה יכול להפסיק לגדול עכשיו, תודה רבה. ולעוף זה הרי הדבר הכי טוב! אפשר לבקר בלעולם-לא אבל ת´כלס, לא הייתי רוצה לחיות שם את כל החיים... מצד שני, רק בלעולם-לא הזמן לעולם לא זז. בחירה קשה...

Pixy led

New member
לא מדויק.

על-פי הגירסאות המודרניות אמנם בארץ לעולם-לא לא היית מתבגר, אבל על-פי הגירסה המקורית של הספר "פיטר פן", רק פיטר לא התבגר. אני לא מוצאת כרגע את הציטטה המדויקת שמעידה על כך, אבל בספר כתוב כי פיטר נהג לגרש את הילדים האבודים שהתבגרו, שכן זה היה נגד החוקים.

רמץ

New member
אה.

אם כך אני אסתפק ביכולת לעוף ולא אטרח לבזבז את ימי היקרים בארץ לעולם-לא...

אבל ארץ לעולם לא..

זה הרבה יותר מלהפסיק לגדול לפחוץ בעיני זה מקום ממש מדהים ויש שם פיות.. ואגב זאת עכשיו מעונן רק החלפתי ניק..

למעלה