אנשיםםם...

~*~gaL

New member
אנשיםםם...

לצילומים הקרובים, מישהו רוצה כרטיסים? כי לא נראה לי שמישהו כבר רוצה בהם... הם סתם מתקררים ונעלבים בפינה!

F10J

New member
למען האמת

אני לא הכי קשורה לפה ז"א, אני עוברת פה דיי הרבה, אבל בקושי כותבת פה וכל השטויות האלו למרות זאת, אם יש שני כרטיסים פנויים, לא הייתי מתנגדת לקבל אותם :) (מה שכן, אני לא ממש יודעת איך כל העניין הזה הולך)

greeneye

New member
2? מותר?

התייעצות עם סאפיר ואני מודיעה לך בהקדם. רק נורא-נורא חשוב: באיזו שעה זה הפעם?

סליחה שאני מתערבת...

אבל פשוט נורא בא לי שתגיעו כבר לצילומים!!!! גל (גרייןאיי)- היום כבר יום שני, סוגרים רשימת קהל כבר בסביבות מחר. במקום לכתוב לגל הודעה, לחכות שהיא תענה לך- ואז לחזור אלייה עם תשובה אולי פשוט תתקשרי לגל, תבררי את כל הפרטים ותודיעי לה אם מתאים לכן להגיע- או לא?! כי חבל על הזמן!!!!! עד שחוזרים עם תשובה- לפעמים זה מאוחר מדיי וכבר אין כרטיסים.

greeneye

New member
אבל אין לי את הטלפון שלה, ואנלא

יודעת מתי נסגרת ההרשמה, וזה כ"כ חשוב לי השעות, מבחינת אירגוני הסעות. אוףףףף. אני צריכה צילומים כדי שיפסיקו לי לפחות החלומות האלה המוזרים. אעעע

....

לגביי השעה כבר אמרתי לך, אני כמעט בטוחה ב- 100% שפחות או יותר השעה היא סביב 6. והמספר של גל נשלח אלייך ב- SMS.

greeneye

New member
תודה לך ../images/Emo13.gif

אני הולכת לעשות בירור עם סאפיר. ובו זמנית- כדאי שאני אקח ממנה את המספר פלאפון הנכון, כי הערבי הזה מלחיץ.

~*~gaL

New member
אזזזזז...

גל ספיר שלי + 1 ועדי (נכון?) אני זוכרת אותך.. מכיוון שההעדפה היא לחברי הפורום, הם אלו שמקבלים את הכרטיסים. אבל את תמיד יכולה לצלצל להפקה ולהזמין.

אוייייי גל (המנהלת)!

תגידי, ביום חמישי במסיבה הזו ראית את אריק ("הבהמות המזיעות") המדריך?!?!?! הייתי חצי מאוהבת בו כל הקורס ויום חמישי הוא נראה פתאום כ"כ מגעיל. {וגם שי היה, ואפילו זהבי כיכב בסרטים שהראו...}

~*~gaL

New member
ראיתי!

חחחח, הוא דווקא היה ממש חמוד... לא ראיתי את שי דווקא, את שחר כן. וזהבי מככב, אכן, לא ראית כבר את הסרט של הכוננים? הוא מופיע בו המון. :))) היה נחמד... שלום אסייג ע-נ-ק.

איכס, הוא לא חמוד.

וכן, פעם ראשונה שראיתי את הסרט על הכוננים.
ההופעה של אסייג הייתה באמת מעולה, כולם דיברו על זה אחר כך. אבל נוסבאום ממש איכזב, הוא היה יחסית ממש לא משהו. סתמי לגמרי.

Kido2222

New member
אני!!! :)

אני רוצה! :) וול... אממממ... אני + כמה שבא לך... :) לפחות 1... המון המון המון תודה...

~*~gaL

New member
בינתיים נשאר 1,

גל ספיר שלי + 1 אביעד אבל אם שלי יכולה להזמין דרך פורום ארץ נהדרת 1 אז יהיו 2, או שפשוט תתקשר להפקה ותזמין עוד 1, כי אתה כבר גדול. ;) בכל אופן בינתיים סגרתי לנו את ה-5 כרטיסים השבועיים, מחר אני אוודא שאין איתם שום בעיות. :)

למעלה