אנשיםם../images/Emo3.gif
שמעווו...אני התחלתי ללמוד היום ב-8.....בעע איזה 'כיף'!! ועכשיו יש לי עוד איזה שעתיים ללמוד...יעני אני באיזה פרוייקט ששמו נחשון 'מתמטיקה' בקוצור..ו....אנחנו לומדים דרך מחשבים..זה יעני 5 יחידות מתמטיקה, לא משנה...ואני פשוט קופאתתתתת!!!!
ברר.. הייתם מאמינים שבאילת קר??! יש להם תקלה בצבא...זה יעני חונכים וחניכים....והם משרתים במודיעין (החונכים של פרוייקט נחשון) וזה מטעם בצפר....אז יש להם תקלה קטנה...והם יתחברו עוד איזה 10 דק', אז החלטתי לכתוב לכם איזה הודעה "מעניינת" חחחח... הפורום פשוט שומם!!!!! ככה זה תמיד? באסה....חשבתי דווקא מעניין כאן לאללה, ותמין יש אקשן, אל דאגה, אם עד עכשיו לא היה, יהיה!!!! נכון שאני אולי קצת סוטה מנושא הפורום...אבל שמעו...'מקובלים ולא מקובלים' זה נושא ספציפי שאין הרבה לשוחח עליו, זה כבר לעוס מכל הכיוונים, חוץ מבעיות של אנשים מסויימים שמספרים, ואנחנו כאן...מייעצים, משתתפים בדיון וכו'... הכל אחלה! עזבו...נפתח דיון כשיהיו עוד מחוברים. בקשר לגלריות, תפתחו אולי גלרייה של כל אחד...או.....כל מיני נושאים...תציעו אנחנו נפרסם יהיה מעניין! מאמרים משו....שירים...והכל יכול להיות מקושר לנושא של הפורום.
שמעווו...אני התחלתי ללמוד היום ב-8.....בעע איזה 'כיף'!! ועכשיו יש לי עוד איזה שעתיים ללמוד...יעני אני באיזה פרוייקט ששמו נחשון 'מתמטיקה' בקוצור..ו....אנחנו לומדים דרך מחשבים..זה יעני 5 יחידות מתמטיקה, לא משנה...ואני פשוט קופאתתתתת!!!!