אנשים איזו הגדה ארוכההההההההה
1 1מאיוש New member 3/4/07 #2 חחח גל י`מצחיקה אצלינו התחלנו לקרוא את ההגדה.. ואז אכלנו .. אחרי האוכל המשיכו לקרוא את ההגדה ואני ברחתי לא היה לי כוח להמשיך ..חח
חחח גל י`מצחיקה אצלינו התחלנו לקרוא את ההגדה.. ואז אכלנו .. אחרי האוכל המשיכו לקרוא את ההגדה ואני ברחתי לא היה לי כוח להמשיך ..חח
O orianush New member 3/4/07 #3 חחח אצלנו בזמן שאכלו נרדמתי חחח ואז התעוררתי וחזרתי לקרוא את ההגדה וגל לשרשר פעם הבאה
ש שgal0 New member 4/4/07 #5 גם אצלנו אבל............ אצלנו גם קראנו את ההגדה ....אכלנו....... ואז רק אבא שלי ודוד שלי המשיכו ואנחנו בינתיים ברחנו לחדר ובאחד מי יודע חזרנו! חחחח
גם אצלנו אבל............ אצלנו גם קראנו את ההגדה ....אכלנו....... ואז רק אבא שלי ודוד שלי המשיכו ואנחנו בינתיים ברחנו לחדר ובאחד מי יודע חזרנו! חחחח
א אודליה סליס New member 3/4/07 #4 אצלנו היה הכי מצחיק אחותי הזמינה זוג דוסים שהם חברים של דוד שלי וואי מה היה בהגדה הוא אמר שצריכים להתחבר להגדה ולהרגיש כאילו אנחנו יצאנו ממצרים וכולנו באמצע הסדר מצטלמים וזה מביאים למי שקורא הכי מהר לקרוא את הקטעים הארוכים (שזה אני חח)
אצלנו היה הכי מצחיק אחותי הזמינה זוג דוסים שהם חברים של דוד שלי וואי מה היה בהגדה הוא אמר שצריכים להתחבר להגדה ולהרגיש כאילו אנחנו יצאנו ממצרים וכולנו באמצע הסדר מצטלמים וזה מביאים למי שקורא הכי מהר לקרוא את הקטעים הארוכים (שזה אני חח)
א אודליה סליס New member 4/4/07 #7 גלי.. אני יכולה להעלות תמונות חח להראות לך איך יצאתי אתמול ממצרים חח