אנשים איך היה היום הראשון ללימודים?
G goomal New member 3/9/06 #3 :S כמה שועות שבועיות בא לי למות ויש כל כך הרבה עבודה בגלל צופי ים זה הרבה אם אני מתאבד אז תדעו למה....
:S כמה שועות שבועיות בא לי למות ויש כל כך הרבה עבודה בגלל צופי ים זה הרבה אם אני מתאבד אז תדעו למה....
ח חומוס מאוהב New member 5/9/06 #15 לכולכם עוד טוב... שנה שעברה היו לי 47 שעות שבועיות!!!! וזה לפעמים אפילו בלי לחשב את הקורסים באוניברסיטה הפתוחה...
לכולכם עוד טוב... שנה שעברה היו לי 47 שעות שבועיות!!!! וזה לפעמים אפילו בלי לחשב את הקורסים באוניברסיטה הפתוחה...
G goomal New member 5/9/06 #16 כי אתה חנון לי השנה יש 46 סתם בלי שם דבר ככה זה מה יש כל יום חוזרים ב 4. בא לי למות.
ע עדי רום הסר New member 7/9/06 #19 איזה אומללים אתם! יש לי פחות משלושים שעות שבועיות כולל המגמות שיש לי אחרי בי"ס(זה אומר שאני מסיימת ללמוד בשש/שמונה בערב,) יש לי את המורה הכי תמימה בעולם אפשר להבריז אצלה חופשי בלי שתרשום שום דבר....
איזה אומללים אתם! יש לי פחות משלושים שעות שבועיות כולל המגמות שיש לי אחרי בי"ס(זה אומר שאני מסיימת ללמוד בשש/שמונה בערב,) יש לי את המורה הכי תמימה בעולם אפשר להבריז אצלה חופשי בלי שתרשום שום דבר....