אנשים, איך היו הפעולות???

אנשים, איך היו הפעולות???

אז הפעולה שלי הייתה סבבה, למרות שלא באו הרבה חניכים... עשינו פעולת תקנון, רק שבסוף לא ממש כתבנו תקנון
אז נתחיל מהתחלה - השבט היה היום כימעט ריק! איזה סבבה... ד´ ה´ ז´ עשו פעולת בוקר, ט´ עשו ערב ורק אנחנו וח´ היינו. מצאנו אחלה מקום לפעולה, והחלק הראשון היה להכין אנשים מתפוחי-אדמה... לקחנו קיסמים ואיתם חיברנו עגבניות שרי וצימוקים ותמרים ואגוזים וכאלו עד שיצאו בובות ממש חמודות... לכל בובה עשו ת"ז, מה היא אוהבת, מה היא שונאת וכו´, ואז היינו אמורים לכתוב תקנון לשכונה של הבובות, תקנון שיתאים ויהיה נוח לכולם, ואז באותה צורה ליכתוב תקנון לקבוצה. רק שלא היה כ"כ זמן אז ישר כתבנו תקנון די מבולגן לקבוצה... וניראה לי שאיבדתי אותו, אוי שיט
! ואני עם המזל שלי... בדיוק בשנייה שהם בורחים לי, או רבים ביניהם, בא המרכז או המרכז הצעיר או הראשג"דית להיסתכל...! זה כ"כ מעצבן! אבל חפיף... דווקא די נהנתי...
אח"כ ליווים, אח"כ לנקות, אח"כ לחכות שעות בתור לטלפונים - כדי להזכיר להם להביא כסף!!!, עד שהיתפנה הטלפון המרכז והראשג"דית לימדו אותנו לשון - כי יש לנו ביום שלישי מיבחן, ואף אחד לא ידע כלום!!! ויש לי גם עבודה בהיסטוריה שלא התחלתי ליום שני...! אין, אני הולכת להידפק...! סוף סוף היתפנה הטלפון, היתקשרתי לכל החניכים הדפוקים ולחניכות הפרחות _ (לחמודים הרי לא צריך להיתקשר) ואני מקווה שיהיה בסדר... יום שלישי יש פעולת רבין, ובשבת לונה-פארק!!! נועה.

למעלה