אנשים , איך הלך המבחן?

asafpp

New member
היה בכיתה שלי איזה פלאפון שצפצף

כל כמה דקות מדהים לאיזו חוצפה אנשים מסוגלים להגיע

asili

New member
הלך בסדר מקווים לטוב

אני חייב לציין שאין כמו אוניברסיטת ת"א נבחנתי על שולחנות! כל לא יאומן אבל היה די נוח

asili

New member
במשפטים חדר 301

אני חייב לציין שהם שינו את המבנה של החלק המילולי בתחום המילים והביטויים

asafpp

New member
אני נבחנתי בת"א

לא שולחנות ולא בטיח. הצלחת לענות על כל השאלות?

asili

New member
על מרביתן

היו איזה 2-3 שאלות שלא הספקתי אז המרתי בכל המבחן אני מחכה לקבלת התוצאות בעוד כחודש ואז נדבר

LifeGiver17

New member
הלך טוב

הייתי בבר אילן על כיסאות סטודנטים וכמובן שנתפס לי הצאוור. אבל העיקר שזה מאחורי :) המתמטיקה והאנגלית היו טוב מאוד, והמילולי היה גרוע כצפוי... ובקשר לפרק שהיה שאלות קצת מוזרות במילים וביטויים - אני היחידי שחושב שזה פיילוט?

LifeGiver17

New member
כן, אבל גם בכל הסימולציות היה ככה

חבל כל כך שהמילולי ידפוק אותי.

asili

New member
כן הטקסט על האופרה היה מאוד קשה

כבר הקטעים באנגלית היו יותר קלים :)

האמת,

אני די שמחה שאין לי שום כיוון מה היה הפיילוט. חוסך מתחים. בכל אופן, היה כצפוי. מתיש, אבל מאחורינו.

RMF

New member
מה התשובה בשאלה על הדלתון ?

מה התשובה בשאלה בכמותי שצריך לבחור איזה משפט נכון על דלתון שחסום במעגל או משהו כזה... ומה התשובה גם בשאלה האחרונה בגרף של הרכב הציונים של התלמידים?

new user

New member
וואי, איזה לחץ...

אני מרגיש כאילו אני הבא בתור לרופא שיניים, רק המחשבה על היום הזה שיגיע בשנה הבאה מלחיצה אותי, אף פעם לא נילחצתי ככה..... תגידו, כשמתחילים את המבחן הכל זורם או שרק יותר מלחיץ?

asafpp

New member
את צריכה לתרגל בחינות לפני זה

ואז הכל זורם. רק שלא תתרגלי בחינות קלות מדי כמו שאני עשיתי

BrownEyedGirl

New member
בעע

הסתדרתי עם הזמן איכשהו אמנם הכסאות סטודנט היו מעצבנים אבל לא נורא אגב מה התשובה עם תמי וקרן הבלונדיניים והממושקפים? וגם זמשפט הזה עם המילה "תינה"? אני רק שמחה שזה נגמר...ועכשיו רצים למרתון חדש- להשלים את כל החומר שהפסדתי בב"ס...נקווה שיהיה בסדר. אגם חבר שלי הוא מומחה למוסיקה קלאסית והוא הסביר לי פעם את כל הנושא של האריה והרצ´יטטיב. גם בקטע על היחס לחולי הנפש הסתדרתי...

למעלה