אנשים, איך Adore?

Gevakumon

New member
אנשים, איך Adore?

אני שוקל אם לקנות, איך הוא יחסית לgish siamese dream ו-mellon collie? np - Led Zeppelin - Heartbreaker

שמחה ששאלת.

יש לי אותו (
רבה לאילתושי!
) ולמרות שלא הקשבתי לו כמו שצריך עדיין, כי לאחרונה יש לי המון דיסקים חדשים וקלטות ודברים לשמוע ולראות ואני לא משתלטת על זה כמו שצריך (
מה זה קשור?זה לא,מצטערת) גם ככה התכוונתי לכתוב פה ביקורת על הדיסק. אבל אני עדיין לא ממש מגובשת איתו לגמרי, אז תמתין כמה ימים ואם זה מעניין אותך תקרא אז מה יש לי להגיד. הממ, בהשוואה לסיאמיז דרים (אין לי את ג´יש או מלון קולי) הוא הרבה יותר ניסיוני, אפל, קצת דפש-מודי כמו שאמרו כבר לפניי, ונהדר. לא מצאתי שם עד עכשיו שיר שלא אהבתי, חוץ מPerfect, שסתם תקוע שם בלי טעם או ריח או מטרה נראית לעין, חוץ מלהיות שיר פופ מאוס ומתקרצץ שלא קשור לאלבום ולמה שהוא מנסה להביע. אני מצרפת לפה לינק של ביקורת די ישנה, באדיבותה של Esmena החמודה ששלחה לי אותה
אולי זה יעזור לך לגבש דיעה. *מקווה שהלינק יעבווווד!*

Gevakumon

New member
תודה רבה נשמה ../images/Emo9.gif

תודה על ההשקעה, אני אשמח מאוד לשמוע מה יהיה לך להגיד עליו אחרי שתסגרי על עצמך, יודעת מה, שימי את זה בטופיק הזה, אני אבדוק אותו לראות אם כבר הגבת כל כמה זמן
תודה.

Esmena

New member
אני?אדיבות? חמודה? מפיתום:)עלודבר.

Np- Suede- The Drowners (סלו דאון..יו טקינג מי אובררר!)

בטח שאת חמודה.../images/Emo99.gif../images/Emo8.gif

np-איזו סדרה מצויירת בקרטון נטוורק שאחותי רואה

star breather

New member
אבל למה פרצוף עגום, אהובה? למה?

חייכי, אוהבים אותך!!
np - within temptation - caged

בטח שאוהבים ../images/Emo13.gif צריך להקים לה מועדו

ן מעריצים! (מסכנה...בטח מובכת עוד יותר...):) טוב פעם אחרונה :)-אני אשתדל לא לצאת בהצהרות מאיימות ומביכות יותר.

Esmena

New member
../images/Emo13.gifלא מובכת, רק לא ראויה. ברכה על

ראשיכן.

אילתושי

New member
אילתושי מוחה בתוקף!

perfect שיר מקסים! הוא לא מאוס ודווקא כן קשור. ונכון, האלבום הזה יש לו תופעה מוזרה: גם אני אוהבת את כל השירים. זאת אומרת, לא אותו דבר, אבל אין שיר שאני ממש לא אוהבת. המלצה:שיר 10 - the tale of dusty and pistol pete (נראה לי...)

../images/Emo20.gifזכותך../images/Emo20.gif...../images/Emo13.gif

Np:Manic Street preachers=If you tolarate this then your children will be next
פיו זה היה ארוך...
שיר חכם.

למעלה