אנשים איפה אתם?

אנשים איפה אתם?

נורא שקט פה! אגב מה התוכניות לגבי ההופעה בצפון משהו נוסע? לי אישית זה קצת רחוק וזה מבאס מאוד, אני מקווה שתתקיים בסוף הופעה במעבדה בירושלים, (הבנתי שזה לא סגור במאה אחוז) כי מאז הזאפה לא הייתי בשום הופעה של טיפקס. ושוב תתעוררו אז מה אם חורף?

הוד11

New member
אני פה תמיד!!!

ואכן שקט פה באופן מחשיד
בכל מקרה אני אין לי זמן או מזומנים פנויים ללכת להופעה אבל מי שהולך שיצלם ויעשה בלאגן ויביא חוויות!!! בעיקר מהמעבדה נשמע לי הולכת ליהיות הופעה רצינית חוץ מזה בגלל שדי שומם פה חשבתי על מבצע שיווק לפורום!! להתחיל לפרסם את הפורום ולןא רק בתפוז אלא גם בכלל באינטרנט. מה אתם אומרים? שווה לנסות לא?אני אקבל את העזרה שלכם??

הוד11

New member
להגיע למקומות באינטרנט

אתרי פורומים של מוזיקה ישראלית וכדומה ושם לפרסם את הפורום הרשמי של טיפקס. מתישהו בזמן הקרוב אני יפרסם פה בפורם שרשור מיוחד בנושא ונתחיל בפרוייקט הפצת הפורום.

1מאיוש

New member
ירושלים וצפון לא קרוב.. לא יכולה..

בהחלט מבאס שזה רחוק \= כנ"ל לגבי ההופעה במעבדה שהיא תתקיים [= ותתקיים בחודש ינואר חחח פיי זאפה... בכורה - 10.7.06 ! היינו שם והיה בנזונהה אגב.. פיני חדד עדיין בבר מצווה שלו חחח שבוע טוב

ההופעה בזאפה בהחלט

היתה מגניבה מהסרטים, אם תהיה הופעה במעבדה ולא יחרב העולם אז כנראה שאני אהיה שם. אני פשוט מחכה לדבר הזה בכליון...

הוד11

New member
ואל תשכח לצלם ולעלות פה בפורום

אני אפתח אלבום מיוחד עם צריך. ותכתוב גם ביקורת הופעה.

למעלה